Menu Close

Museu de les Ciències

  • Inicio
  • ->
  • Museu de les Ciències

Exposicions interactives i animacions científiques per a conéixer les noves tecnologies i els avanços de la ciència

Descobreix

El Museu de les Ciències s’ha convertit en un referent de la ciència interactiva. El seu principal objectiu consisteix a fomentar la curiositat i l’esperit crític, intentant sorprendre i divertir al públic a través dels continguts que ofereix entorn del món de la ciència, la tecnologia i el medi ambient.

La diversitat d’exposicions interactives i les nombroses activitats de divulgació que venen desenvolupant-se en el Museu han culminat en un important èxit de públic, que sens dubte ha respost calorosament a la proposta de divulgar i difondre la ciència i la tecnologia des de la diversió i l’entreteniment, però sense renunciar al mínim rigor científic necessari a l’hora d’abordar els temes que es tracten.

 

En totes aqueixes activitats de divulgació, l’experiència en directe continua sent la forma més estimulant i divertida d’adquirir coneixement científic. Per això, a més de les exposicions, el Museu ofereix un complet programa d’animació científica, que fomenta la participació del públic i la seua col·laboració amb els monitors.

El Museu de les Ciències compta amb més de 42.000 metres quadrats de superfície construïts.

Veure plànolsIr a este contenido

Este Museu ja captiva des de l’exterior. Un edifici de proporcions grandioses i formes orgàniques que alberga multitud d’activitats i iniciatives relacionades amb l’evolució de la vida i la divulgació científica i tecnològica.

 

El Museu de les Ciències, obra de l’arquitecte valencià Santiago Calatrava i inaugurat el 13 de novembre de 2000, és únic en el món per la geometria de l’edifici, la seua estructura, els materials que el conformen i la presència contínua de la naturalesa en ell.

 

L’arquitectura, l’enginyeria i l’art estableixen una estreta relació tant amb el món de la ciència i la tecnologia com amb alguns dels seus principis bàsics: simplicitat en els plantejaments i elegància en les formes arquitectòniques. Així, continent i contingut aconsegueixen una profunda coherència.

El Museu té moltes opcions de visita guiades.

Veure opcions de visita guiades Ir a este contenido

El Museu té una personalitat pròpia, a l’estil de l’arquitectura moderna que converteix als contenidors dels museus en part de la pròpia col·lecció o contingut d’aquests. La seua enorme grandària permet albergar diversos tipus d’activitats al mateix temps, a diferència dels museus xicotets, que han de limitar la seua funció a un camp particular de la ciència o la naturalesa.

Serveis

En el Museu tens tot el que necessites

Exposicions

Temporal

Recinto:

Museu de les Ciències
El Teatre de la Ciència és un espai multidisciplinar on es posen en escena demostracions, espectacles en directe i representacions científiques en directe. ...
Temporal

Recinto:

Museu de les Ciències

Tercera planta.- Si condensàrem els 13.800.000.000 anys de la història de l'univers i es transferiren a l'escala temporal d'un calendari anual, a la vida humana...

Catàleg d'exposicions realitzat amb motiu del XX aniversari del Museu de les Ciències.

Aules experimentals

S’ofereixen també animacions a les “aules experimentals”.

 

Aquestes aules són espais dedicats a la realització de tallers i demostracions més sistemàtics.

 

En “La Ciència a Escena”, per exemple, el públic pot gaudir de demostracions experimentals espectaculars, participatives i divertides per a aprendre principis científics bàsics.

Sabies què...?

EN EL MUSEU ELS VISITANTS PODEN RECÓRRER UN ‘BOSC DE CROMOSOMES’?

 

És una representació a gran escala dels 23 parells de cromosomes del genoma humà amb nombrosos mòduls interactius relacionats amb gens concrets de cadascun d’ells i amb el seu funcionament.

Activitats

Concursos escolars, escola d’estiu, concerts, cursos per a professors…

Recinto:

Museu de les Ciències
La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Berklee College of Music oferix una nova edició del programa d'activitats "Música en obert...

Conferències

Durant aquests anys el Museu dels Ciències s’ha convertit en un destacat fòrum per a la celebració de molt diversos congressos científics.

 

Fins i tot s’ha constituït en centre de referència internacional en acollir importants trobades com la V Cimera Euromediterrània, el Congrés Internacional d’Astrofísica “100 Anys de Supernova”, la Trobada sobre la Desertificació a la Regió Mediterrània, el 57 Congrés Internacional d’Astronàutica, o la 27a Reunió Plenària del Grup Intergovernamental d’Experts sobre el Canvi Climàtic de Nacions Unides, entre altres.

 

Així mateix, manté una estreta col·laboració, amb freqüent intercanvi personal i material, amb els principals museus científics del món.

No results found.

Suscríbete a nuestro boletín

Galeria Museu de les Ciències