Menu Close

Visita amb xiquets i xiquetes

  • Inicio
  • ->
  • Visita amb xiquets i xiquetes

En la Ciutat de les Arts i les Ciències, es divertixen i aprenen

Descobrix tot el que la Ciutat de les Arts i les Ciències oferix als més xicotets i xicotetes, amb infinites possibilitats per a disfrutar al màxim aprenent

Activitats imprescindibles per a xiquets i xiquetes en el Museu de les Ciències

 

Els més xicotets interactuen en les exposicions i es divertixen al mateix temps que aprenen.

 

En l’Espai dels Xiquets experimenten amb els sentits, la naturalesa i l’aigua, mentre construixen una casa inacabada gràcies al treball en equip. 

 

 

Porta als teus fills i filles a viure un dia màgic en el Teatre de la Ciència amb “Ramona i Cajal: El secret del Museu”.


Este musical científic únic a Espanya els portarà a una aventura inoblidable on ballaran el rap de la gravitació universal i coneixeran als grans científics del món a través de la música i el teatre. Una obra familiar on dos joves descobrixen els secrets del museu mentres canten i es meravellen amb la ciència.


Una experiència educativa i divertida que no es poden perdre!


Estes experiències estan incloses amb l’entrada al Museu.

Projeccions de l'Hemisfèric per a públic infantil

L’Hemisfèric oferix una programació completa relacionada amb la ciència, la naturalesa, l’astronomia i l’aventura.

És la sala de projeccions més gran d’Espanya amb tres sistemes diferents, en una pantalla còncava de 900 metres quadrats: IMAX DOME, FULLDOME i cinema digital 2D i 3D.

Ocenogràfic

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències és el major aquari d’Europa, on es representen els principals ecosistemes marins del planeta.

Els xiquets i les xiquetes es divertixen veient les diferents espècies marines en el major aquari d’Europa. En les exhibicions, els més xicotets compten amb panells informatius on se’ls explica, en un llenguatge adaptat i amb cal·ligrafia infantil, els ecosistemes que es representen en cadascun dels aquaris, i els animals que els habiten.

Umbracle

Disfruta amb la teua família al Jardí d’Astronomia en l’Umbracle. A través de la manipulació d’instruments astronòmics i panells informatius, s’aborden els principis bàsics de l’astronomia. Esta exposició és de lliure accés, i es troba en la part superior de l’Umbracle.

En este Jardí d’Astronomia trobaràs instruments amb els quals observar el moviment aparent de la volta celest en girar una esfera, i observar com canvia el cel en funció de la ciutat en la qual ens trobem. A més, podràs mesurar l’altura màxima del Sol sobre l’horitzó, veure com es mou l’ombra del gnòmon a causa del Sol o saber l’hora solar i civil mitjançant un rellotge solar.

Tallers de La Ciència a Escena

Els tallers de La Ciència a Escena, realitzats per educadors amb formació especialitzada, són una representació d’experiments amb la finalitat de difondre la ciència d’una manera divertida, sorprenent el públic adult o infantil que participa en estos tallers. 

Aniversari Diver

Celebra el teu aniversari ací!

Si el teu fill o filla és major de 3 anys, disfruta juntament amb els seus amics i amigues del millor aniversari en el Museu de les Ciències o en l’Hemisfèric.