Menu Close

Preguntes freqüents de La Ciutat de les Arts i les Ciències

  • Inicio
  • ->
  • Preguntes freqüents de La Ciutat de les Arts i les Ciències

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES

Adquirir les seues entrades anticipadament li garantirà l’entrada a les instal·lacions i li permetrà accedir directament per torns en el cas del Museu de les Ciències, Hemisfèric i Oceanogràfic. En este enllaç pot comprar les entrades.

En temporada alta, caps de setmana i festius, li suggerim fer la seua compra o reserva amb antelació, especialment si visiten l’Hemisfèric ja que té un aforament limitat.

 

Tenim disponibles els següents sistemes de pagament: Visa, Mastercard, AMEX, Bizum , transferència, efectiu i bo cultural.

S’apliquen els següents descomptes en la compra online: xiquets de 4 a 12 anys i persones majors de 65 anys i /o jubilats i pensionistes, presentant el document acreditatiu al retirar les entrades.

La resta de decomptes i promocions només s’accepten en les compres realitzades des de les nostres taquilles.

Pot visualitzar totes les promocions i descomptes disponibles punxant sobre el enllaç.

No, amb l’entrada es pot disfrutar d’una sola projecció.

No és possible l’anul·lació ni devolució de l’import de les entrades comprades. Es pot modificar la data de l’entrada si es comunica abans de la data de visita (màxim dos canvis i en el termini màxim d’un any des de la primera data de visita, pagant la diferència de tarifa si fora necessari).

 

En el cas del Museu de les Ciències, la visita pot tardar una mitjana de 3 hores i l’Oceanogràfic 4 hores aproximadament depenent del seu interés i motivació. Les projeccions de l’Hemisfèric tenen una duració d’entre 45 – 50 minuts aproximadament.

Si vosté ho preferix pot visitar tots els recintes en un sol dia, però li suggerim fer-ho en dos o tres, de manera que puga disfrutar tranquil·lament de la seua visita.

 

El 25 de desembre el Museu de les Ciències i l’Hemisfèric romandran tancats, i l´Oceanogràfic tindrà un horari especial.

En el cas del Museu de les Ciències, l’horari indicat en l’entrada correspon a l’obertura de l’edifici, que és a partir de les 10.00 a. m. No obstant això, pot visitar les nostres instal·lacions en l’horari que millor s’adapte a les seues preferències dins de l’horari d’obertura. En relació a l’Oceanogràfic, l’horari que apareix en l’entrada indica el moment a partir del qual pot accedir a l’edifici i començar la seua visita. En relació a l’Hemisfèric, l’horari indicat correspon a la sessió triada al mateix moment de la compra de l’entrada.

 

En el cas del Museu teniu plena llibertat per a eixir-ne i tornar a entrar-hi el mateix dia de la visita si conserveu l’entrada. Pel que fa a l’Oceanogràfic, podeu eixir del recinte i tornar a entrar-hi en els casos següents: si teniu l’entrada combinada de l’Oceanogràfic amb un altre recinte amb data de visita per al mateix dia; i si es tracta d’un grup escolar i en temporada alta.

Pel que fa a dies festius i ponts, consulteu-ho al centre d’atenció telefònica i als punts de venda. Heu de sol·licitar una polsera en el punt d’informació.

Vos demanaran l’entrada i heu de conservar-la per a tornar a accedir al recinte.

En totes les sessions de l’Hemisfèric pot seleccionar l’idioma de la locució (castellà, valencià i anglés; francés o italiano, depenent de la projecció) per mitjà d’uns auriculars que es repartixen en l’entrada de la sala de projeccions.

 

No està permesa l’entrada de menors de 12 anys que no vagen acompanyats de persones responsables de la seua seguretat.

Es realitzen diverses sessions del Delfinari al dia, no obstant això, els horaris de l’exhibició del Delfinari són susceptibles de modificacions en funció de l’afluència de públic o condicions meteorològiques, per este motiu preferim que els visitants s’informen directament en el Punt d’Informació de l’Edifici d’Accés de l’Oceanogràfic el dia de la seua visita, a fi d’evitar confusions.

No, de moment no disposem de guarderia per a mascotes i no està permesa l’entrada d’animals a les nostres instal·lacions; l’únic animal que té accés a estes, és el gos guia o d’assistència amb el corresponent distintiu tal com indica la llei de la Comunitat Valenciana 12/2003 del 10 d’abril.

En l’edifici d’accés a l’Oceanogràfic junt amb el punt d’informació, disposem de servei de consignes on podrà deixar el seu equipatge o pertinences.

El preu és de 2 euros per dia, i no necessita reserva prèvia. En el Museu de les Ciències comptem amb servei de consigna gratuït en la primera planta sempre que l’equipatge tinga unes mesures xicotetes.

Les consignes tenen les següents mesures: 36 cm alt x 40 cm ample x 50 cm fons i 72 cm alt x 40 cm ample x 50 cm fons

 

La normativa de la Ciutat de les Arts i les Ciències establix que no està permés menjar ni beure dins de les nostres instal·lacions, excepte en les zones habilitades per a això.

Així mateix, durant la seua visita a les nostres instal·lacions, disposa de plena llibertat per a eixir de les mateixes i tornar a entrar en el moment que vosté ho desitge, conservant la seua entrada en el cas del Museu i en el cas de l’Oceanogràfic, haurà de consultar en el punt d’informació.

 

En el Museu de les Ciències i l’Oceanogràfic, no hi ha inconvenient a fer menús sense gluten. No els tenim dissenyats, però quan un client ho indica se li prepara un menú, generalment compost per verdures fresques i a la planxa i carns o peixos a la planxa sense salses.

 

No, per motius de seguretat.

Els procediments d’ocupació es realitzen a través del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el portal de transparència de CACSA. Tota la informació i tràmits que s’ha de seguir, està en l’esmentat portal de la GVA. Des de CAC directament no es gestiona res.