Menu Close

Plànols

Plànols de la Ciutat

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València és un conjunt arquitectònic d’avantguarda, dedicat a la divulgació científica i cultural i que està integrat per sis grans elements: l’Hemisfèric, cinema IMAX, 3D i projeccions digitals; l’Umbracle, mirador enjardinat i aparcament; el Museu de les Ciències, innovador museu de ciència interactiva; l’Oceanogràfic, el major aquari d’Europa; el Palau de les Arts, dedicat la programació operística i musical, i l’Àgora, que alberga un Caixaforum, amb exposicions per a tots els públics.

Plànol serveis

En la Ciutat de les Arts i les Ciències de València tens tot el que necessites:

 

♦ Instal·lacions adaptades a persones amb diversitat funcional

♦ Taquilles ♦ Consigna ♦ Recollida de reserves ♦ Punts d’informació  ♦ Guarda-roba  ♦ Servei mèdic ♦ Préstec de cadires de rodes ♦ Foto/record ♦ Zones de descans ♦ Lloguer de bicicletes ♦ Aparcament de bicicletes  ♦Visites guiades ♦ Accés autobusos ♦ Restaurants ♦ Botigues de regals.

Plano-Planta-Baja

Plànols del Museu de les ciències

El Museu de les Ciències compta amb més de 42.000 metres quadrats de superfície construïts, dels quals 26.000 metres quadrats són expositius.

 

L’edifici es distribueix en quatre plantes. En la planta baixa, es troba el denominat Carrer Menor, on se situen els principals serveis d’atenció al públic (taquilles, restauració, botigues,…), així com l’accés l’Auditori Santiago Grisolía, i Saló *Arquerías, on se celebren tot tipus de congressos i actes. El Carrer Menor és de lliure accés al públic i acull diverses exposicions al llarg de l’any.