Menu Close

La Ciutat divulga

LOGO-LA-CIUTAT-divulga

A continuació trobares enllaços a les diferents seccions d’interés audiovisual sobre la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Podcast

En aquesta secció podràs escoltar tots els podcast sobre conferencies astronomia, ciència i actualitat de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Catálegs

A continuació es troben els catàlegs de les diferents exposicions artístiques de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

catalogo
cielo del mes
saturno icono

Planisferis

Descàrrega gratis el planisferi celeste del mes per a localitzar estreles i constel·lacions. Recorda que els planisferis són específics per a una latitud, assegura’t de tindre l’adequat per a la teua ubicació.

folletos icono

Fullets

En aquesta secció trobares tots els fullets informatius dels diferents recintes de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

cabecera-Educar-mola
libro icono

Docents

Descobrix tots els continguts educatius que des de la Ciutat de les Arts i les Ciències posem a la disposició dels centres escolars.

interrogantes icono

Sabies que?

EL FOTOGRAMA IMAX utilitza la major grandària de fotograma possible fins al moment, per la qual cosa la imatge projectada en la pantalla és deu vegades superior a la d’un cinema convencional?

Planetarios en el Hemisfèric