Menu Close

Serveis

Serveis de la Ciutat de les Arts i les Ciències

A la Ciutat de les Arts i les Ciències de València tens tot el que necessites

Aparcament

L’interior de l’Umbracle compta amb dues plantes d’aparcament per a turismes o motocicletes,, amb capacitat per a 661 vehicles i 25 autobusos. A l’Oceanogràfic existix un altre aparcament amb capacitat per a 867 turismes.

Accesibilitat

El Museu de les Ciències disposa d’un servei de préstec de cadires de rodes per a les persones, amb mobilitat reduïda, que ho sol·liciten al nostre personal.

Audioguia

Al Museu de les Ciències comptem amb un servei d’audioguia de les exposicions, per tan sols 1 €, que es descarrega en el telèfon mòbil en els idiomes espanyol, valencià, anglés, francés, alemany i italià.

 
icono-tickets

Taquilles

El Museu disposa de diversos punts de venda d’entrades per als diversos edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències, on a més, en alguns d’ells rebràs informació i assessorament sobre la compra de les teues entrades.

Guarda-roba

En el Museu de les Ciències comptem amb servei de consigna gratuït en la primera planta sempre que l’equipatge tinga unes mesures xicotetes. Les consignes tenen les següents mesures: 36 cm alt x 40 cm ample x 50 cm fons, i 72 cm alt x 40 cm ample x 50 cm fons.

Servei mèdic

El Museu disposa de servei mèdic per atendre els visitants que ho necessiten de forma ininterrompuda durant l’horari d’apertura al públic.

Visites guiades

Vols conéixer els secrets de la Ciutat dels Arts i els Ciènces? Descobrix els diferents tipus de visites guiades.

Cumple Diver

 

Cumple diver és la millor opció per a celebrar l’aniversari dels teus xiquets i xiquetes.

 

Si el teu fill/a és major de 3 anys, disfrutarà en el Museu de les Ciències. Si el teu fill/a és major de 5 anys, també podràs triar una de les nostres pel·lícules en gran format IMAX o 3D i disfrutar d’un aniversari diferent.

Restauració

En la Ciutat de les Arts i les Ciències hi ha una àmplia oferta gastronòmica per als visitants.

Enfront de l’Hemisfèric i junt al Museu de les Ciències, s’enquadra La Terrassa Hemisfèric, que s’ha convertit en un espai únic rodejat d’un marc incomparable amb vistes a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Botigues

En les nostres botigues, ubicades en l’Hemisfèric, el Museu de les Ciències i l’Oceanogràfic, es poden trobar productes exclusius, així com articles relacionats amb la temàtica de les pel·lícules, exposicions i animals que es troben actualment en les nostres instal·lacions.

Allotjament + entrada

La majoria d’allotjaments de la ciutat oferixen paquets especials de cap de setmana que inclouen l’allotjament i l’entrada a la Ciutat de les Arts i les Ciències.