Menu Close

Tarifes

Tarifes 2023

Informa’t de totes les nostres tarifes per temporades

Entrada
La Ciutat

44,20€ *General

34,70€ *Reduïda

*Tarifes temporada mitjana

Entrada combinada

38,20€ *General

28,70€ *Reduïda

*Tarifes temporada mitjana

Entrada
única

8,70€ General

6,70€ Reduïda

El preu de les entrades inclou l’IVA.

Informació sobre les tarifes

De dilluns a diumenge: 8.00 a 00.00 hores.


Tarifa turismes i autobusos: cobrament en temps real 2,30 euros/h. Tarifa màxima 24 euros/dia.


Promoció: 7€/dia: amb la compra de qualsevol entrada de la Ciutat de les Arts i les Ciències pots disfrutar d’esta promoció. Presenta l’entrada de qualsevol recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències en les taquilles del Museu o de l’Hemisfèric, o directament en el control de l’aparcament de l’Umbracle. Promoció vàlida fins a les 00.00 hores. La promoció només és vàlida fins a les 00.00 hores, després d’eixa hora la promoció ja no serà vàlida. Consulta l’horari en període nadalenc. Només vàlid per a turismes i motocicletes. No es permet l’estacionament nocturn.

REDUÏDA. Presentant document acreditatiu:

  • Xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys. Entrada gratuïta per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.
  • Persones majors de 65 anys i / o persones jubilades.
  • Pensionistes.
  • Persones amb diversitat funcional.

DESCOMPTES

  • Carnet jove i carnet d’estudiant. Titulars d’un carnet jove o d’estudiant (de qualsevol comunitat o país, edat i institució universitària): 15% de descompte sobre la tarifa general. Només en taquilles en el moment de la compra, presentant document acreditatiu.
  • Famílies nombroses o monoparentals (membres d’una família nombrosa i/o monoparental tant adults/adultes com xiquets/xiquetes): 15% de descompte sobre la tarifa general o reduïda. Només en taquilles en el moment de la compra, presentant document acreditatiu.
  • Persones desocupades residents a Espanya: 15% de descompte sobre la tarifa general. Només en taquilles en el moment de la compra, presentant document acreditatiu.
  • Pots consultar les nostres tarifes especials de Responsabilitat Social, aplicables a col·lectius en risc d’exclusió social o amb recursos econòmics limitats i a víctimes de violència de gènere punxant ací.

PROMOCIONS TEMPORALS I CONVENIS
Consulta totes les nostres promocions i convenis ací