Menu Close

Servicis per a empreses

Servicios para empresas Ciutat de les Arts i les Ciències
  • Inicio
  • ->
  • Servicis per a empreses

Lloguer d'espais

La Ciutat de les Arts i les Ciències sorprén per l’arquitectura i per la immensa capacitat de divulgació cultural. Disposa de nombrosos escenaris per a tota classe de produccions i localitzacions exteriors i interiors.

El paper rellevant de l’arquitectura ha sigut possible gràcies al quefer de dos arquitectes espanyols de prestigi internacional i que han aportat a este complex el millor de la seua obra: Santiago Calatrava, amb l’Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l’Umbracle, l’Àgora i el Palau de les Arts Reina Sofia; i Félix Candela, amb les singulars cobertes dels edificis principals de l’Oceanogràfic.

La imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències s’ha emprat en presentacions d’empresa, reportatges fotogràfics, rodatges de llargmetratges, anuncis publicitaris, catàlegs, vídeos musicals…, tant d’àmbit nacional com internacional, i grans firmes han associat productes seus a la imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Posa’t en contacte amb l’Àrea d’Actes i Esdeveniments enviant un correu electrònic a  actosyeventos@cac.es  o telefonant al número 961 974 436

 

Drets d'imatge

La Ciutat de les Arts i les Ciències sorprén per l’arquitectura i per la immensa capacitat de divulgació cultural. Disposa de nombrosos escenaris per a tota classe de produccions i localitzacions exteriors i interiors.

 

La imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències s’ha emprat en presentacions d’empresa, reportatges fotogràfics, rodatges de llargmetratges, anuncis publicitaris, catàlegs, vídeos musicals…, tant d’àmbit nacional com internacional, i grans firmes han associat productes seus a la imatge de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

La sol·licitud d’ús de la imatge dels edificis ha d’enviar-se a l’adreça electrònica següent: actosyeventos@cac.es.

 

Ciutat de les Arts i les Ciències, S.A, és titular dels drets registrals de propietat industrial sobre la imatge i el disseny dels seus edificis. Per tant, en cas de fer-ne ús amb finalitats publicitàries o comercials, s’apliquen els preus vigents.

Lloguer de publicitat

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta una oferta diferenciada i singular de productes culturals en un enclavament arquitectònic excepcional.


Té la possibilitat de comunicar diverses classes de productes a públics diferents i s’adapta a les necessitats del target de la vostra empresa:

Col·laborar i participar activament amb la Ciutat de les Arts i les Ciències aporta un significatiu prestigi i reconeixement. 

Lloguer de publicitat 

Tant el continent com el contingut, i també les activitats que es realitzen en cadascun dels recintes, es convertixen en productes, susceptibles de ser patrocinats.

La Ciutat de les Arts i les Ciències es caracteritza per una gran diversitat de continguts, que van des de projeccions digitals i pel·lícules en format IMAX Dome del Hemisfèric, fins a exposicions de caràcter científic i tecnològic, del Museu de les Ciències, tot passant per la representació, a través dels aquaris, de diversos ecosistemes marins de l’Oceanogràfic. 

Oferim un ventall molt ampli de possibilitats a l’hora de fer accions conjuntes a través d’accions de patrocini o col·laboració, ja que hi ha diferents fórmules perquè les empreses establisquen vincles comercials amb la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Posa’t en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a publicidad@cac.es o trucant al telèfon 96 197 44 36.

Visites guiades

Visita panoràmica

 

Un recorregut amé i ple de continguts interessants i curiosos, per a gaudir de vistes panoràmiques espectaculars i privilegiades.

 

Disfruta d’un recorregut ple de curiositats en què podràs contemplar espectaculars vistes panoràmiques. En una visita principalment per exteriors, accediràs a zones restringides al públic general i podràs conéixer l’obra de dos magnífics arquitectes: Santiago Calatrava i Félix Candela.

 

Les dades d’este recinte tan especial no deixaran de sorprendre’t durant l’hora i mitja de visita. La nostra guia explicarà en castellà (consultar disponibilitat en altres idiomes) l’arquitectura dels sis recintes que formen la Ciutat de les Arts i les Ciències, que s’estén al llarg d’un eix de 2 km i compta amb una superfície total de 350.000 m2. Situat en el marc incomparable de l’antic llit del riu Túria, no deixes passar l’oportunitat de conéixer més sobre un lloc únic.

 

 

La duració de la visita és de 1,5 hores i podrà ser en castellà o valencià. Consultar disponibilitat en altres idiomes.

Visites arquitectòniques

 

Una altra de les possibilitats que té la Ciutat de les Arts i les Ciències és descobrir-la a través d’un arquitecte, qui explicarà als visitants des de l’inici del projecte fins a la finalització de la seua construcció, davall l’òptica arquitectònica.

Es pot triar entre dos tipus d’itinerari:

 

Itinerari 1: s’expliquen els recintes de Museu, Ágora, Hemisfèric, Umbracle i Palau

 

Itinerari 2: s’expliquen els recintes de Museu, Àgora, Hemisfèric, Umbracle i Oceanogràfic

 

La duració de la visita és de 2 hores i podrà ser en castellà o valencià. Consultar disponibilitat en altres idiomes.

 

Prèvia reserva en el 96 197 46 86. Per a més informació email a reservas@cac.es

Targeta regal i bons d'empresa

Amb la targeta regal pots fidelitzar als teus clients, proveïdors o treballadors, així com a través dels bons d’empresa. 

 

Vàlida per una entrada d’adult de l’Hemisfèric + Museu de les Ciències + Oceanogràfic per a u, dos o tres dies consecutius, sense la possibilitat de repetir la visita al mateix edifici en dies diferents.

 

O per una entrada de l’Hemisfèric + Museu de les Ciències, per a u o dos dies consecutivos, sense la possibilitat de repetir la visita al mateix edifici en dies diferents.

 

Esta targeta permet l’accés directe al Museu de les Ciències i a l’Oceanogràfic

En el cas de l’Hemisfèric, ha de sol·licitar el tiquet en qualsevol taquilla de reserves de la Ciutat de les Arts i les Ciències (subjecte a la disponibilitat d’aforamente de la sala).

 

Contacta amb nosaltres en mkrelacional@cac.es i et contarem com comprar-les.

RESPONSABILITAT SOCIAL DE LA TEUA EMPRESA

La Responsabilitat Social de la teua empresa pot dur-se a terme en col·laboració amb Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

Contacta en calidad@cac.es