Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • 📢 NOVA EXPOSICIÓ: UP TO SPACE. MISSIÓ ESPACIAL
UP TO SPACE

📢 NOVA EXPOSICIÓ: UP TO SPACE. MISSIÓ ESPACIAL

Explora l’espai en l’exposició Up to Space. Missió espacial, coproduïda pel Museu Universum® -Centre de Ciències de Bremen- el Musée de l’Air et de l’Espace, Paris i la Fundació Obra Social “La Caixa”. Amb la col·laboració de AVANQUA i l’Agència Espacial Europea (ESA).

 

Prepara’t per a una experiència fora d’este món!

En Up to space, et convidem a realitzar un entrenament espacial, viatjar pel cosmos i descobrir com és la vida en l’espai des d’una perspectiva científica. A través de mòduls interactius, animacions de realitat virtual i objectes originals aprén sobre la vida quotidiana dels astronautes i com enfronten els desafiaments de l’espai.

El recorregut comença amb un entrenament similar al dels astronautes, seguit d’un emocionant llançament de coet que et portarà, més enllà de la Lluna i Mart, fins a l’Estació Espacial Internacional (ISS) i de retorn a la Terra. Posa a prova les teues habilitats, admira vestits espacials reals i camina sobre la Lluna.

 

En l’ISS, coneix els projectes d’investigació que es duen a terme i descobrix com és la vida diària en l’espai, incloent-hi aspectes com l’alimentació, el somni i, fins i tot, com enfrontar el mareig espacial.

A més, disfruta d’impressionants imatges de la Terra des dels satèl·lits, que oferixen una nova perspectiva del nostre planeta, mentres aprens com es generen estes imatges i el seu impacte en la nostra vida quotidiana.

Vols viatjar a l’espai? Si este és el teu objectiu, pots postular-te per a convertir-te en astronauta en l’Agència Espacial Europea (ESA). Els candidats han de tindre un títol universitari en ciències naturals, enginyeria, matemàtiques, o medicina.

L’aventura t’espera en Up to Space. Missió Espacial!

Compartir
Temporal
16/05/2024
 – 06/01/2025
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Primera planta