Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • 馃摙 NOVA EXPOSICI脫: LA LLUNA A L’ABAST DE LES TEUES MANS
exposici贸n la Luna

馃摙 NOVA EXPOSICI脫: LA LLUNA A L’ABAST DE LES TEUES MANS

Descobrix la Lluna com mai abans en la nostra nova exposici贸!

 

L’any en qu猫 celebrem el 55 aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna, et convidem a explorar la Lluna en el Museu de les Ci猫ncies. En col路laboraci贸 amb AVANQUA, la Fundaci贸 Obra Social 鈥淟a Caixa鈥 i l’Ag猫ncia Espacial Europea (EIXA), presentem una exposici贸 cient铆fica sobre el nostre fascinant sat猫l路lit: La Lluna a l’abast de les teues mans.

 

Des de l’antiguitat, la Lluna ha exercit una poderosa influ猫ncia sobre la humanitat, despertant la nostra curiositat i obsessi贸. En esta exposici贸, viatjar脿s en el temps per a descobrir com ha evolucionat la nostra comprensi贸 i exploraci贸 d’este cos celeste.

 

Des dels primers telescopis fins a les missions rob貌tiques contempor脿nies, coneixer脿s la hist貌ria de la Lluna i les fites m茅s importants del seu estudi i exploraci贸. Des de les primeres imatges enviades pel Lluna 9 fins a l’hist貌ric moment en qu猫 Neil Armstrong va trepitjar la seua superf铆cie, cada pas en la nostra exploraci贸 lunar es convertix en un emocionant cap铆tol d’esta fascinant odissea.

 

Prepara’t per al futur de l’exploraci贸 lunar i coneix els projectes m茅s ambiciosos que s’estan gestant en l’actualitat. Des de la volta de l’home a la Lluna amb el programa *Artemis fins a la construcci贸 de bases lunars i estacions espacials, descobrix com la Lluna s’est脿 convertint en un punt crucial en l’exploraci贸 de l’espai profund.

 

T’esperem per a viatjar a la Lluna a l’abast de les teues mans!

 

Luna pie de logos color

Compartir
Temporal
30/04/2024
 – 06/01/2025
Recinte: Museu de les Ci猫ncies
Ubicaci贸: Primera planta