Menu Close

Visites guiades

Visites guiades

Vols conéixer els secrets del Museu de les Ciències?


Descobreix els diferents tipus de visites guiades.

Reserva al telèfon 96 197 46 86 o reservas@cac.es
Varios recintos

Visita guiada panoràmica

Un recorregut amé i ple de continguts interessants i curiosos, per a gaudir de vistes panoràmiques espectaculars i privilegiades. En una visita principalment per exteriors, accediràs a zones restringides al públic general i podràs conéixer l'obra de dos magnífics arquitectes : Santiago Calatrava i Félix Candela.
Reserva al telèfon 96 197 46 86 o reservas@cac.es
Museu de les Ciències

Visita guiada exposicions del Museu de les Ciències

Coneix de primera mà els continguts de les exposicions més rellevants del Museu de les Ciències i comprova que la ciència és divertida i entretinguda. Aquesta visita guiada és ideal per a grups que disposen de poc temps o que no ho han visitat mai. Inclou la realització d'un taller científic, el taller de Arquímendes, on descobriran a través de senzills experiments, conceptes relacionats amb la densitat i la flotació.
Reserva prèvia al telèfon 96 197 46 86 o reservas@cac.es
Museu de les Ciències

Visita guiada “Mart. La conquista d’un somni”

Experimenta y descubre los hechos más relevantes o curiosos del planeta rojo. Escucha cómo sonaría tu voz o cuál sería tu peso en Marte. Conoce en profundidad cómo ha ido cambiando la percepción de la imagen del planeta a lo largo de la historia, desde la antigüedad hasta las primeras misiones espaciales. Descubre cómo se forman los cráteres, y distingue paisajes marcianos y terrestres… ¡Te sorprenderás con la gran cantidad de similitudes!
Reserva al telèfon 96 197 46 86 o reservas@cac.es
Varios recintos

Visita guiada arquitectònica

Descobreix la Ciutat de les Arts i les Ciències des de la mirada d'un arquitecte. Es pot triar entre dos tipus d'itinerari:

Itinerari 1: s'expliquen els recintes de Museu de les Ciències, Ágora, Hemisfèric, Umbracle i Palau.

Itinerari 2: s'expliquen els recintes de Museu Ciències, Àgora, Hemisfèric, Umbracle i Oceanogràfic.