↓

13/5/2017. Competició Concurs "Desafiament Robot". Inscripció del 24 de gener al 28 de febrer de 2017

13 de maig de 2017

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa la novena edició de 'Desafiament Robot', un esdeveniment tecnològic singular que reunix aficionats la robòtica, professors i alumnes de centres escolars de 2n i 3er cicle de Primària, Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional per a participar en distintes proves en què competixen amb un robot dissenyat i programat per ells o amb un projecte que desenvolupen al llarg de tot el curs. La competició es realitzarà el dissabte, 13 de maig en el Museu de les Ciències. Període d’inscripció del 16 de gener al 28 de febrer de 2017.
13/5/2017. Competició Concurs

Desafiament Robot es un esdeveniment educatiu de referència, sobre robòtica, en el que es reunixen durant un dia, aficionats a la robòtica, estudiants i professors de centres escolars de Primària de 2n i 3.er cicle, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, en el Museu de les Ciències. A través d’ell es promouen vocacions cientificotecnològiques entre els més jóvens. Així mateix, es fomenta una visió àmplia de la robòtica en què intervenen no sols el coneixement i les habilitats tècniques, sinó també la creativitat o valors com el treball en equip i l’esforç.

Esta competició alberga distintes proves on els participants competiran amb un robot construït, dissenyat i programat per ells, o amb un projecte que desenvoluparan al llarg de tot el curs. Els guanyadors rebran fantàstics premis així com l’admiració dels seus companys i rivals.

A més de les competicions de Lego, Lliure, Especial (amb la particular prova de Ball) i la nova categoria Reacció en cadena, en "Desafiament Robot 2017" t’espera una exhibició de robots construïts per aficionats, tallers i exhibicions de drons i altres activitats, així com una zona expositiva, on empreses i institucions mostren alguns dels seus productes i projectes d’investigació.

La competició es realitzarà el dissabte, 13 de maig en el Museu dels Ciències. El període d’inscripció és del 16 de gener al 28 de febrer de 2017. 

Bases del concurs i més informació DESAFIAMENT ROBOT 2017