Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • EL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ NOMENA A SANTIAGO GRISOLÍA PRESIDENT HONORÍFIC DEL COMITÉ D’EXPERTS

EL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ NOMENA A SANTIAGO GRISOLÍA PRESIDENT HONORÍFIC DEL COMITÉ D’EXPERTS

Comité de Expertos de Ciutat de les Arts i les Ciències

El professor i investigador del CSIC, Jose Luis Rubio, nou president de l’òrgan assessor integrat per personal docent i investigador de reconegut prestigi d’entitats científiques i universitàries de la Comunitat Valenciana

El Consell d’Administració de la Ciutat de les Arts i les Ciències va nomenar en la seua última reunió, celebrada el passat 1 de febrer, al professor Santiago Grisolía president honorífic del Comité d’Experts. Així ho ha traslladat el president del Consell d’Administració de CACSA, Santiago Lumbreras, als integrants del Comité d’Experts que hui han mantingut una reunió en el Museu de les Ciències. Grisolía va ser màxim representant d’este òrgan assessor des de l’obertura del Museu de les Ciències fins a la seua defunció en 2022.

 

Així mateix, s’ha nomenat president de l’òrgan assessor a l’investigador Jose Luis Rubio, professor d’Investigació Consell Superior Investigacions Científiques (CSIC) , Centre d’Investigació sobre la Desertificació CSIC-UV i Premi Rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient.

 

Durant la reunió, també s’ha aprovat el nou reglament del Comité que està integrat pels professors Rafael Carmena, Vicente Rubio, Vicente Conejero, Javier Quesada, José Manuel García Verdugo, José Bernabeu, Enrique Alborch, José Miguel Láinez, Federico Pallardó, Mercedes Hurtado, Amparo Latorre, Mª Ángeles Marcos, Eduardo Peris, José Duato, Deborah Burcks, Guillermina López Bendito i Elena Bendala-Tufanisco.

 

El Comité d’Experts de la Ciutat de les Arts i les Ciències es reunix periòdicament en el Museu de les Ciències per a assessorar i aportar idees quant als continguts del complex de divulgació científica. Este òrgan complix així amb les seues tasques de supervisió i assessorament sobre temes científics i d’actualitat, millora de continguts, noves idees quant a exposicions i cicles divulgatius, entre altres propostes.

Compartir

Otras noticias de interés