Menu Close
Proyección Hemisfèric AMINAL KINGDOM

ANIMAL KINGDOM

Any: 2022
Productora: Softmachine GmbH
Duració: 40 minuts Qualificació: per a tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, anglés i italià
Guió i Direcció: Paula Grusovin, Amelia McCarten
Directors de fotografia: Jon Shaw, Cameron Batten, Nick Robinson, Caspar Mazzotti Gian Schachenmann, David Gross, Matt Ower
Productors: David Gross, Tim Maddocks

Embarca’t en una extraordinària aventura amb Animal Kingdom, on descobriràs les increïbles històries de sis famílies diferents que componen el sorprenent regne animal. Esta pel·lícula, tan divertida com educativa, submergix al públic en el fascinant món animal i el paper crucial que exercixen per a l’equilibri del nostre planeta.

 

Esta projecció et convida a explorar el nostre món natural i la importància de mantindre l’harmonia planetària. Eleva el teu vol amb la família d’ocells que domina els cels, unix-te als insectes que treballen incansablement entre bastidors, submergix-te en els oceans i esculls de coral al costat dels peixos que els habiten, i endinsa’t en l’intrigant món de sang freda dels rèptils i amfibis. Acompanya als mamífers, les famílies més poderoses del regne animal, en un fascinant recorregut educatiu de la A a la Z.

 

Esta pel·lícula presenta animals de totes les parts del món, explorant les diverses formes en les quals podem contribuir per a la seua protecció. Animal Kingdom respon a les preguntes que conformen la nostra comprensió del món animal, des dels gelats boscos nevats, a l’ardent sol africà o les profunditats més fosques de l’oceà. Unix-te a este viatge educatiu i descobrix com podem col·laborar en la preservació d’estes increïbles criatures i el seu hàbitat.

 

otros_buclemagnetico

Bucle Magnético
Compartir