Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Primaria
  • ->
  • 📢 NOVA EXPOSICIÓ: ATCHUGARRY. CAP AL FUTUR
expo-atchugarry-web

📢 NOVA EXPOSICIÓ: ATCHUGARRY. CAP AL FUTUR

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l’exposició “Atchugarry. Cap al futur” la fusió perfecta entre arquitectura i escultura.

 

Del reconegut artista uruguaià Pablo Atchugarry, esta exposició presenta set captivadores escultures en bronze i marbre que desafien els límits de la creativitat i la tècnica. Inspirat per figures com Brancusi i Miguel Ángel, Atchugarry ha aconseguit transcendir les fronteres de l’art contemporani, convertint cada obra en una expressió única i atemporal.

 

L’exposició, situada en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències, convida a tots els visitants a submergir-se en un món de formes i textures, on cada peça conta una història pròpia. Des de la majestuositat de “Estrella de llum” fins a la serenitat de “La flor”, cada escultura reflectix la profunda connexió entre l’artista i el seu mitjà.

 

“Atchugarry. Cap al futur” no sols és un aparador de talent artístic, sinó també un recordatori de la importància del diàleg entre l’arquitectura i l’escultura. Com diu Atchugarry, “Quan treballes directament amb pedra, especialment marbre, és molt dramàtic, perquè no hi ha marxa enrere”. Cada obra és una exploració de la relació entre l’home i la matèria, una cerca constant de noves formes d’expressió.

 

Aprofita l’oportunitat de contemplar estes obres mestres en persona, l’accés és lliure.

Compartir
Temporal
25/04/2024
 – 13/10/2024
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Exteriores

Galería de imágenes