Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • L’EXPOSICIÓ ‘LA CIÈNCIA DE PIXAR’ DEL MUSEU DE LES CIÈNCIES ES PRORROGA FINS A L’1 D’ABRIL

L’EXPOSICIÓ ‘LA CIÈNCIA DE PIXAR’ DEL MUSEU DE LES CIÈNCIES ES PRORROGA FINS A L’1 D’ABRIL

Exposición de Pixar en Ciutat de les Arts i les Ciències

– Més de 400.000 persones han visitat l’exposició interactiva que permet conéixer la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques que hi ha darrere de les pel·lícules de Pixar

– L´Hemisfèric acull amb gran èxit de públic el cicle ‘Vesprades de Pixar’ els dissabtes a les 18 hores

L’exposició ‘La Ciència de Pixar’ es prorroga fins al pròxim 1 d’abril en el Museu de les Ciències pel que formarà part de l’oferta de Setmana Santa en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Des de la seua inauguració el passat 6 d’octubre, més de 400.000 persones han visitat esta mostra interactiva que descobrix al visitant el procés utilitzat en la creació de les pel·lícules de Pixar.

 

L’exhibició, creada pel Museum of Science de Boston en col·laboració amb Pixar Animation Studios, està dividida en huit àmbits, corresponents a cadascun dels passos del procés que utilitza Pixar per a convertir una idea en una pel·lícula: el modelatge, que permet crear els personatges en 3D; el rigging, amb el qual es desenvolupen els ossos, músculs i articulacions virtuals; el disseny de superfícies i decorats; l’animació, que dona vida a la història; la simulació, que proporciona moviments automatitzats; la il·luminació, amb la qual s’aconseguix un major impacte emocional, i el renderitzat, que convertix escenes en 3D en imatges en dos dimensions.

 

‘La Ciència de Pixar’ reunix desenes d’elements pensats perquè el públic experimente física i virtualment amb les tècniques que utilitza este estudi cinematogràfic en el seu dia a dia. Així, podran descobrir en primera persona com pot influir en les nostres emocions la il·luminació d’una escena o el punt de vista de la càmera. El recorregut expositiu inclou, a més, recreacions a escala humana de molts dels personatges de Pixar, com Buzz Lightyear (de ‘Toy Story’) Mike i Sulley (de ‘Monstruos, S. a.’) i WALL•E (de la pel·lícula homònima), entre altres.

 

Èxit del cicle ‘Vesprades de Pixar’

 

Coincidint amb l’exposició, l’Hemisfèric va posar en marxa un cicle especial de Pixar, tots els dissabtes a les 18 hores, amb la projecció d’algunes de les seues millors pel·lícules des de ‘Toy Story’. El programa ‘Vesprades de Pixar’, que esta superant el 81% d’ocupació, ha registrat fins a la data més de 2.500 espectadors. Al març, es projectaran les pel·lícules ‘Monstruos University’, (2 de març), ‘Del Revés’ (9 de març), ‘Buscando a Dory’ (16 de març) i finalitzarà el dissabte 23 de març amb ‘Coco’.

 

‘La Ciència de Pixar’ ha sigut desenvolupada pel Museu de Ciències de Boston en col·laboració amb Pixar Animation Studios. © Disney/Pixar. Reservats tots els drets. Usat sota autorització.

Compartir

Otras noticias de interés