Menu Close

Meetings and Events – El seu esdeveniment en La Ciutat de les Arts i les Ciències

  • Inicio
  • ->
  • web
  • ->
  • Meetings and Events – El seu esdeveniment en La Ciutat de les Arts i les Ciències

POSEM A LA SEUA DISPOSICIÓ TOT UN COMPLEX PER A CELEBRAR LA SEUA REUNIÓ O ESDEVENIMENT A MIDA

Selecciona el teu espai

Si ho prefereixes envia’ns un email i nosaltres et recomanem el millor espai segons el teu esdeveniment i pressupost.

museo exterior noche

El Museu de les Ciències és un edifici únic en el món, tant per la geometria de la seua arquitectura, com per les proporcions grandioses dels seus espais.

hemisferic exteriores noche

L’Hemisfèric és un espectacular edifici que representa un gran ull humà, rodejat per estanys d’aigua que doten d’un aire especial al seu esdeveniment.

umbracle mesa de gala

L’Umbracle és un mirador, a l’aire lliure, des del que s’oferix una visió de conjunt de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

explanada del assut

Situada en la zona est del Museu de les Ciències, els seus més de 12.000 metres quadrats, fan d’este espai una gran plaça diàfana per a la celebració de qualsevol esdeveniment.

exteriores palau de les arts

Igual que la resta d’edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Palau de les Arts està rodejat per làmines d’aigua que reflectixen la seua grandiositat.

DRETS D’IMATGE

UN ENTORN ÚNIC

La Ciutat de les Arts i les Ciències és molt més que la imatge de València, és el símbol de futur i arquitectura d’avantguarda.

 

Un gran nombre de firmes, de la màxima rellevància, han identificat els seus productes amb la nostra imatge per a la presentació d’empreses, reportatges fotogràfics, rodatges, anuncis publicitaris, tant a nivell nacional com internacional.

 

CAC, S. A. (Ciutat de les Arts i de les Ciències S. A.) és titular dels drets registrals de propietat industrial sobre la imatge i disseny dels seus edificis, per la qual cosa, en cas de la seua utilització amb un fi publicitari o comercial, es pot posar en contacte a través del correu electrònic: actosyeventos@cac.es

 
derechos-de-imagen

CONTRACTE EL SEU ESDEVENIMENT

Per a reservar i contractar el seu esdeveniment en la Ciutat de les Arts i les Ciències només ha de seguir quatre senzills passos:
 

1. Sol·licitud. Pose’s en contacte amb l’Àrea d’Actes i Esdeveniments enviant un correu electrònic a actosyeventos@cac.es o a través del (+34) 96 197 44 36.

No oblide indicar la data en què vol realitzar el seu esdeveniment, el tipus d’esdeveniment, l’espai que li interessa, el nombre d’assistents i tots els detalls que ens ajuden a informar-li de la manera més detallada possible.
 

2. Resposta. Li respondrem indicant-li la disponibilitat en les dates que ens sol·licita i li enviarem informació necessària per a dur a terme el seu esdeveniment: pressupost, fitxa tècnica de l’espai, etc.

 

3. Prereserva. Una vegada haja analitzat tota la informació, pot sol·licitar una prereserva de l’espai en què està interessat, enviant un correu electrònic a actosyeventos@cac.es

 

4. Confirmació i reserva. Quan rebem la seua sol·licitud de reserva, s’enviarà una fitxa d’alta de client, i se li assignarà un tècnic que li atendrà, personalment, en totes les gestions necessàries per a dur a terme el seu esdeveniment.

Horarios

Todos los horarios de los recintos de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Tarifas

Todas las tarifas y tipos de entradas que puedes adquirir

Información de interés

Encuentra toda la información más relevante de la Ciutat de les Arts i les Ciències

L’Àrea d’Actes i Esdeveniments de la Ciutat de les Arts i les Ciències, a més de gestionar el lloguer dels espais, posa a la seua disposició nombrosos serveis que permetran posar-li el passador d’or al seu esdeveniment.

 

Ací trobarà alguns d’ells, però no dubte en consultar-nos si vol més informació.

PREGUNTES FREQÜENTS

 

L’Hemisfèric, el Museu de les Ciències, l’Umbracle i els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències disposen d’espais on celebrar congressos i convencions, reunions d’empreses, entregues de premis, presentacions de productes, gales, sopars, còctels i recepcions, convocatòries als Mitjans de comunicació, sessions exclusives d’empresa.

En la Ciutat dels Arts i les Ciències no tenim exclusivitat, no obstant això és necessari contactar amb l’Àrea d’Actes i Esdeveniments perquè se’ls facilite les normes per a la prestació de serveis.

Per a realitzar una reserva de qualsevol dels nostres espais ha de remetre un correu electrònic a la direcció actosyeventos@cac.es.

La reserva es realitzarà tenint en compte la disponibilitat d’espais. També pot veure com sol·licitar informació en l’enllaç ‘Com contractar una sala’.

A nivell organitzatiu, considerem que és convenient realitzar una visita d’inspecció abans de confirmar qualsevol esdeveniment. D’esta manera, pot conéixer prèviament les instal·lacions i determinar l’espai i equipament més apropiats per a cada acte.

L’equipament audiovisual està inclòs en l’auditori Santiago Grisolía i en la Sala Polivalent del Museu de les Ciències, o sala de projeccions de l’Hemisfèric.

Una vegada confirmat l’esdeveniment, per a realitzar la reserva efectiva de l’espai, el Client haurà de signar el corresponent pressupost juntament amb el document de reserva i, realitzar el pagament del 50% de l’import pressupostat. El 50% restant s’efectuarà pel Client quinze dies abans de la data d’inici de l’esdeveniment.

En les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències es poden muntar estands en les superfícies destinades amb este fi, valorant sempre les condicions de l’espai i els requisits de l’esdeveniment.

TARIFA APARCAMENT DE PROVEÏDORS / SUBCONTRACTES. Tarifa màxima = 2,30 €/dia

TARIFA APARCAMENT DE TURISMES I AUTOBUSOS. Es pot trobar tota la informació relativa en la pàgina de tarifes generals de l’aparcament de la nostra web www.cac.es

Passar la nit en l’aparcament suposa abonar el màxim diari per a proveïdors i subcontractes.

CAPACITAT DE L’APARCAMENT: 20 autobusos – 367 turismes en planta alta i 323 en planta baixa.

 

GALERIA D'IMATGES