Menu Close

umbracle-meeting-events

L’Umbracle és un mirador, a l’aire lliure, des del que s’oferix una visió de conjunt de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

ESPAIS INTERIORS

Aparcament

Situat davall del passeig enjardinat de l’Umbracle, es troba l’aparcament de la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb capacitat per a 661 vehicles i 25 autobusos repartits en dos plantes.

 

 

Dotat d’una gran superfície, este espai té capacitat per a albergar qualsevol classe d’esdeveniment, particularment rodatges i exposicions de vehicles, o muntatges panelats.

ESPAIS EXTERIORS

Jardí

Amb una superfície de 320 m², és un preciós espai a l’aire lliure, ubicat al sud del complex sobre l’aparcament.

 

Al tractar-se d’un espai exterior, en cas d’inclemències metereològiques durant la celebració del seu esdeveniment, la Ciutat de les Arts i les Ciències es compromet a la reubicació de l’espai, mantenint les condicions inicials contractades.

Passeig d'arcbotants

El Passeig d’Arcbotants és un espai semicobert, amb una longitud de 130 m i una superfície de 1.586 m².

 

Este espai es prolonga gràcies a una gran arcada ogival i es troba rodejat pels llacs del Museu i de l’Hemisfèric.

 

Donada la magnitud d’este espai, hi ha un ampli abast de possibilitats per a realitzar els seus esdeveniments: sampling, estands, presentacions de productes, etc.

Mirador

És una gran terrassa que que sorprén per les seues vistes a tot el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i es troba contigua al jardí de l’Umbracle. Ideal per a la realització de sopars, còctels, etc.

 

Amb una superfície de 2.810 m2, es tracta d’un gran passeig que que sorprén per les seues vistes a tot el complex i és contigu al jardí de l’Umbracle.


Es poden realitzar esdeveniments a l’aire lliure, o muntatges complementaris, en combinació amb esdeveniments realitzats en altres edificis.