Menu Close

Museo de les Ciencies-meeting-events

Museu de les Ciències

El Museu de les Ciències compta amb més de 42.000 m2 de superfície construïts, dels quals més de 10.000 m2 estan destinats a espais per a esdeveniments.

ESPAIS INTERIORS

Sala d'arcs

Situat en la planta baixa del Museu de les Ciències, oferix una gran varietat de possibilitats ja que és un espai expositiu completament diàfan amb un total de 4.000 m².

 

Potser siga l’espai més versàtil de la Ciutat de les Arts i les Ciències, donades les dimensions i les àmplies possibilitats de muntatges que habitualment acull, des de grans congressos, presentacions de producte, còctels, sopars, gales, etc.

Està composta per 12 arcades, cada una d’ella amb una superfície de 324 m², que poden posar-se al seu servei també individualment.

D’esta manera, vosté pot reservar els trams d’arcs que necessite per al seu acte, podent tancar l’espai amb panells mòbils en les tres primeres arcades, segons les necessitats del seu esdeveniment.

Auditori

Situat en el mateix cor del Museu de les Ciències, este espectacular auditori és la ubicació idònia per a la realització de conferències, congressos, presentacions, o qualsevol tipus de reunió.

 

Este auditori compta amb una capacitat per a 310 personesampliable a un màxim de 450, utilitzant el seu vestíbul.

 

Amb una taula presidencial sobre un escenari elevat, té una capacitat per a 8 oradors amb micròfon. El públic assistent al seu esdeveniment, disposa de taules amb muntatge fix en escola amb micròfons individuals, i àmplies butaques on assentar-se.


L’auditori compta amb un sistema de traducció simultània per a quatre idiomes diferents, i 300 petaques sense fil per a este servei. A més, té la possibilitat d’utilitzar el projector de vídeo en FULL HD, amb una pantalla situada darrere de la taula presidencial de 5,30 x 4,10 m.

 

El lloguer de l’auditori inclou una sala VIP, amb accés directe a l’auditori, un lloc perfecte per a posar al servei dels conferenciants, o per a la celebració de coffees, zones de descans, etc.

 

Equipat amb els més avançats serveis audiovisuals, compta amb el servei de personal tècnic durant la celebració del seu esdeveniment.

 

Este espai es convertix en un lloc ideal per a la realització de conferències, reunions, etc.

Vestíbul

El vestíbul de l’auditori és un espai de 310 m2 idoni per a la recepció dels convidats al seu esdeveniment, ideal per a la celebració de còctels, zones de descans o espai per a expositors.

 

És un espai molt lluminós, amb finestrals a l’exterior, que es pot reservar independentment, o com a espai complementari a l’auditori.

 

És un espai ideal com a zona de lliurament d’acreditacions, celebració de còctels, expositors de producte, etc.

Sala polivalent

Sala multifuncional ubicada junt amb l’auditori, amb una superfície de 177 m² i una capacitat per a 68 persones, amb muntatge en teatre.

 

Inclou els serveis bàsics audiovisuals, i l’atenció de personal tècnic, durant la celebració de l’esdeveniment, qui cobrirà les necessitats del mateix.

 

És una sala perfecta per al desenvolupament de presentacionsreunions d’empresa, rodes de premsa, etc., i com a sala complementària dels congressos celebrats en l’auditori que ho requerisquen.

Carrer major

Amb una superfície de 4.000 m2 i 200 m de longitud, la seua cascada de vidres aconseguix una altura de 30 metres, este espai està presidit per les cinc gegants columnes que suporten l’edifici.   

El Carrer Major oferix unes vistes immillorables d’una part de la ciutat de València. A més, alberga, de manera inamovible, dos dels grans elements emblemàtics del Museu, el Pèndol de Focault i la representació artística de la Molècula d’ADN.

Compta amb una àmplia terrassa exterior, el Mirador Nord, que complementa a la perfecció els actes realitzats en este espai, ja siga un còctel previ a un gran sopar, o el llançament de focs artificials posteriors a un esdeveniment, etc.

Hi ha la possibilitat de llogar-ho en la seua totalitat, o la mitat del seu espai, depenent de les necessitats del seu acte.

ESPAIS EXTERIORS

Atri i reixat

Són espais contigus a la sala d’Arcs, detallada més amunt, que se solen llogar en conjunt.

 

El reixat, que imita una parpella, pot obrir-se a manera de porta mitjançant un sistema mecànic hidràulic.

 

És ideal tant com a complement del lloguer de la sala d’Arcs, perquè permet disposar d’una porta privada i directa per als invitats, com si es lloga de forma individual per a petites presentacions, repartiment de mostres publicitàries, còctels, etc.

 

Per la situació, oferix una vista privilegiada dels altres edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Llac sud

L’aigua és un element constant i evocador en tota la Ciutat de les Arts i les Ciències, i el Llac Sud del Museu és l’estany principal del complex, donades les seues mides i la seua ubicació.

 

Amb immenses possibilitats, se celebren en este espai esdeveniments de diversa índole, des d’exhibicions de productes sobre les aigües de l’estany, espectacles, concerts, esdeveniments esportius, esdeveniments familiars i d’empresa.

Volades

Espai perfecte per a la celebració d’un còctel de benvinguda, presentació de productes, rodes de premsa, etc.

 

Terrassa situada en el Museu de les Cìencies, que es troba en la primera planta, i que podem trobar en l’est i oest de l’edifici.

 

Oferix unes vistes privilegiades per al desenrotllament del seu esdeveniment.

Passeig est

Espai ideal com a zona d’accés a distints espais de Ciutat de les Arts i les Ciències.

Resulta un espai molt interessant per a samplings, exhibició de productes, zona d’entrega d’acreditacions, etc.

 

Passeig nord

Passeig situat en la zona nord del museu, amb accés directe des de l’exterior de la Ciutat de les Arts i les Ciències, just en la part inferior del Mirador Nord, amb una longitud de 200 metres, és un espai exterior ideal per al muntatge d’activitats massives, fires, team buildings…

 

És un espai exterior, tancat per una làmina d’aigua, parcialment cobert, i ideal per a la realització d’activitats d’assistència massiva, fires, team buildings, etc.

 

Este espai està just enfront del Jardí del Túria.

Passeig sud

Espai parcialment cobert, que comprén una superfície de 4.200 m², ubicat junt amb l’estany d’aigua que rodeja el Museu de les Ciències.

 

Tant per la seua ubicació com per la seua estructura, és un espai de gran capacitat, ideal per a elegants sopars, còctels o presentacions.

 

Les vistes que oferix són espectaculars.

 

Habitualment és contractat com a espai complementari a les Arcuacions, per a albergar el còctel previ a un sopar, o per a la celebració posterior.

Testers

Espais ubicats a l’est i oest de l’edifici. Són els llocs habituals d’entrada i eixida dels visitants que accedixen a l’edifici del Museu de les Ciències.

 

Així, aprofitant l’afluència de visitants pròpia del complex, és un lloc perfecte per a accions com ara promoció de productes, còctels, exposicions…

Mirador nord

Esta gran terrassa elevada 10 m damunt del Jardí del Túria, oferix unes vistes panoràmiques tant d’esta zona enjardinada com de la ciutat de València, i de gran part de la Ciutat de les Arts i les Ciències.    

 

Complementa a la perfecció els actes realitzats en el Carrer Major, ja siga un còctel previ a un gran sopar, o el llançament de focs artificials posteriors a un esdeveniment, etc.

 

Hi ha la possibilitat de llogar-ho en la seua totalitat, o la mitat del seu espai, depenent de les necessitats del seu acte.