"> ">
Menu Close

ACTIVITAT FINALITZADA

CONCURS ESCOLAR “ACCIÓ PEL CLIMA”

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la quarta edició del concurs “Acció pel Clima”. Aquest esdeveniment està dissenyat especialment per a estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat, així com per aquells que cursen cicles de Formació Professional Bàsica i Grau Mitjà, juntament amb docents de tota Espanya.

 

L’objectiu fonamental d’aquest concurs és sensibilitzar els participants sobre l’impacte de l’ésser humà en el medi ambient, destacant especialment la problemàtica del canvi climàtic. “Acció pel Clima” representa una innovadora via de connexió amb la comunitat educativa, destacant per la seva capacitat d’involucrar professors, estudiants i la societat en general.

 

Aquesta iniciativa busca, entre altres propòsits, conscienciar els alumnes sobre la empremta ecològica que deixem al planeta, posant èmfasi en la importància de lluitar contra el canvi climàtic i fomentar l’ús responsable dels recursos naturals.

 

El concurs té dues fases. La primera fase serà en línia, on els equips hauran de treballar en projectes específics segons la seva categoria. Aquests projectes hauran de ser gravats i enviats per a la seva avaluació. La segona fase, presencial, es durà a terme en el Museu de les Ciències, on es presentaran els treballs seleccionats pel jurat en una exposició.

 

Si t’apassiona el medi ambient i vols ser part d’aquesta iniciativa que promou el canvi i la consciència ambiental, no dubtes a obtenir més detalls i registrar-te en el concurs “Acció pel Clima“.

 

La teua participació pot marcar la diferència i contribuir al cuidat del nostre planeta. Anima’t a ser part del canvi!

 

 

Galeria d'imatges

Compartir
Recinte: Museu de les Ciències

Encuesta de satifacción

Si has asistido a esta actividad nos gustaría conocer tu opinión.

Realiza nuestra encuesta de satifacción y cuéntanos tu opinión.