↓

Descobrix l'Umbracle

Espectacular passeig ajardinat i zona expositiva amb unes increïbles vistes a tot el complex que alberga al seu interior un gran aparcament.

L'Umbracle és un mirador de més de 17.500 metres quadrats amb zona expositiva des del que es pot contemplar la globalitat d'edificis, estanys, passejos i zones enjardinades de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Presenta vegetació pròpia de la regió mediterrània, de la Comunitat Valenciana i de països tropicals, que varia al llarg de les estacions de l'any, i on a més hi ha una interessant mostra d'escultures contemporànies d'artistes de renom internacional en el Passeig de l'Art. També de lliure accés, els visitants poden passejar mentres aprenen astronomia en el 'Jardí d'Astronomia'.

En el seu interior alberga l'aparcament de la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb capacitat per a 665 vehicles i 25 autobusos repartits en dos plantes, però és en la seua part superior on es manifesta la seua peculiaritat amb el 'Passeig de l'Art', una galeria d'art a l'aire lliure amb escultures d'autors contemporanis, amb un jardí central arbratge des del balcó del qual situat en el costat nord es disfruta d'una magnífica panoràmica de tot el complex.

Ampliar informació

Destacats a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Descobrix les activitats, exposicions, projeccions i tallers més destacats en un sol lloc.

Passeja pel 'Jardí d'Astronomia' en l'Umbracle i descobrix esta apassionant disciplina mentres et divertixes amb diversos instruments astronòmics Exposició Passeja pel 'Jardí d'Astronomia' en l'Umbracle i descobrix esta apassionant disciplina mentres et divertixes amb diversos instruments astronòmics

Exposició de lliure accés concebuda com un excel·lent balcó des del que mirar al cel i aprendre astronomia. Conèixer el moviment aparent dels astres o què és la declinació solar son algunes de les activitats proposades

Veure vídeo relacionat

Tarifes de l'aparcament

Vols un lloc cómode per a deixar el cotxe?. Res més prop que dins de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Tarifa aparcament i turismes autobussos: cobro en temps real 2,30 euros/h
Tarifa màxima 24 euros/dia.

 

Ampliar informació

Horaris

Vols un lloc cómode per a deixar el cotxe?. Res més prop que dins de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

De dilluns a diumenge: 8’00 a 00’30 hores.
Consulteu horaris a l'entrada de l'aparcament. L'horari pot variar en funció del actes que es realitzen a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Ampliar informació

Servicis

Vols un lloc cómode per a deixar el cotxe?. Res més prop que dins de la Ciutat de les Arts i les Ciències

  • Aparcament. L'Umbracle compta amb dues plantes d'aparcament de vehicles amb places per a 665 turismes i 25 autobusos.

Tots els serveis