5/5/2017 Final concurs 'Cristal·lització a l'escola'. GUANYADORS

Activitat finalitzada


La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per quart any consecutiu en l'organització del concurs 'Cristal·lització a l'Escola' dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat.
5/5/2017 Final concurs 'Cristal·lització a l'escola'. GUANYADORS

CONCURS CRISTAL·LITZACIÓ EN L'ESCOLA 2018

L’organització oferix el curs de formació de cristal·lització i cristal·lografia destinat al professorat en què es proporcionen ferramentes didàctiques útils (vídeos demostratius, documentals o exemples pràctics d’aplicacions de la cristal·lografia en la vida diària). Estos recursos faciliten l’activitat docent i projecten una visió dinàmica i atractiva de la ciència, la tecnologia i la innovació.

El concurs “Cristal·lització en l’escola” està dissenyat per a transmetre als alumnes com es fa i disfruta la ciència i com treballen els científics a través d’un format de “concurs competitiu” en què s’utilitzen tots els elements del mètode científic: des de la investigació en el laboratori fins a la presentació de resultats en un “congrés”.

El principal objectiu d’esta iniciativa és ressaltar la importància que té el món dels vidres en la societat actual i sobretot fomentar l’estudi, el treball sistemàtic, el pensament racional i la comunicació entre els jóvens estudiants, emprant per a això experiments atractius de cristal·lització.

La final se celebrarà el 5 de maig de 2017 en el Museu de les Ciències

GUANYADORS: 

Primer premi. Col·legi Marqués de Dos Aguas. Bètera
Segon premi: Col·legi La Milagrosa. Segorbe
Tercer premi. Col·legi Nuestra Señora de los Desamparados de Nazaret. València

Més informació concurs "Cristal·lització a l'Escola"