Actividades

WHAT'S THE MATTER? A SHOW ON ELEMENTARY PARTICLE PHYSICS

What’s the matter? és un espectacle que ens submergix en el món de la física de partícules a través de sorprenents experiments realitzats en rigorós directe. 19 de setembre. 19:30 hores. Auditori Santiago Grisolía. Museu de les Ciències

Continuar llegint

Música en obert amb Berklee

La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Berklee College of Music presenta una nova edició de 'Música en obert amb Berklee'

Continuar llegint

Water Bikes

Water Bikes, activitat en els llacs de la Ciutat dels Arts i els Ciències

Continuar llegint

Water balls

Water balls, activitat en els llacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Continuar llegint

Caiacs, activitat en els llacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Vine disfrutar dels caiacs transparents i barquetes que tenim en la Ciutat de les Arts i les Ciències i sent com a flotes sobre els seus llacs.

Continuar llegint

13 de maig de 2017

13/5/2017. Competició Concurs "Desafío Robot".

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa la novena edició de 'Desafío Robot', un esdeveniment tecnològic singular que reunix aficionats la robòtica, professors i alumnes de centres escolars de 2n i 3er cicle de Primària, Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional per a participar en distintes proves en què competixen amb un robot dissenyat i programat per ells o amb un projecte que desenvolupen al llarg de tot el curs. La competició es realitzarà el dissabte, 13 de maig en el Museu de les Ciències. 

 

Continuar llegint

5/5/2017 Final concurs 'Cristal·lització a l'escola'. GUANYADORS

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per quart any consecutiu en l'organització del concurs 'Cristal·lització a l'Escola' dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. La final se celebrarà el 5 de maig de 2017 en el Museu de les Ciències.

Continuar llegint

Abril 2017. Concurs Reacciona! GUANYADORS

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) han organitzat la sisena edició del concurs Reacciona! amb l'objectiu de promoure l'interés per la química entre els jóvens

Continuar llegint

Fins al 21 de maig de 2017. Passaport a l’Espai

La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA), presenta per tercer any consecutiu la iniciativa 'Passaport a l’Espai' que reunix l’oferta de continguts relacionats amb l’astronomia. 

Continuar llegint

Curs 2016/2017

Consell dels Xiquets del Museu de les Ciències

Este Consell ho conformen alumnes de 5.º i 6 .º de Primària de centres de la Comunitat Valenciana que desitgen col·laborar estretament amb el Museu, amb l'objectiu de millorar el seu funcionament des del punt de vista d'un xiquet

Continuar llegint

12/1/2017. Conferència "Formació de planetes: una breu història del sistema solar". Sami Mikhail (Univ. St Andrews. UK) Cicle d'Astronomia

Conferència "Formació de planetes: una breu història del sistema solar" del cicle "Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 12 de gener en l'Auditori del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

24/1/2017. Conferència. "Energies renovables del futur: fotovoltaica i fuel solar". Juan Bisquert (UJI). Cicle "Una Comunitat amb Ciència"

Conferència "Energies renovables del futur: fotovoltaica i fuel solar" dins del cicle "Una Comunitat amb Ciència". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dimarts, 24 de gener en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

26/1/2017. Conferència. "El gran còmic de la ciència". Darryl Cunningham. Cicle "De Ciència Certa"

Conferència "El gran còmic de la ciència" dins del cicle "De Ciència Certa". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 26 de gener en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

2/2/2017. Conferència i observació. "Hi ha altres Terres en la nostra galàxia?". Pedro J. Amado (IAA-CSIC). Cicle d'Astronomia

Conferència "Hi ha altres Terres en la nostra galàxia?" dins del cicle d'Astronomia. De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 2 de febrer en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

7/2/2017. Jornada "La Química és la solució". 18:00 hores. Museu de les Ciències. Accés lliure

"La Química és la solució" és una jornada promoguda per l’Associació de Químics de la Comunitat Valenciana (AQCV) amb el suport del CSIC que té como objectiu sensibilitzar a la societat i als mitjans de comunicació sobre la contribució de la Química a la millora de la qualitat de vida de les persones. 

Continuar llegint

9/2/2017. Conferència. "Són incompatibles les hamburgueses amb la dieta mediterrània?". Dolors Corella (UV). Cicle "Una Comunitat amb Ciència"

Conferència "Són incompatibles les hamburgueses amb la dieta mediterrània?" dins del cicle "Una Comunitat amb Ciència". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 9 de febrer en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

21/2/2017. Conferència. "Cèl·lules mare i teràpia cel·lular en malalties neurodegeneratives". Salvador Martínez Pérez (UMH-CSIC). Cicle "Una Comunitat amb Ciència"

Conferència "Cèl·lules mare i teràpia cel·lular en malalties neurodegeneratives" dins del cicle "Una Comunitat amb Ciència". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarè el dimarts, 21 de febrer en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

Exhibició de realitat virtual de prevenció de la diabetis. Del 20 al 24 de febrer

"Mira’m i descobrix l’emocionant món del sucre i la diabetis" és una exhibició de realitat virtual interactiva organitzada per la Fundació Retinaplus+, en col·laboració amb la Fundació La Caixa que pretén ensenyar tant a escolars com a públic general la importància de la dieta sana i l’exercici per a previndre la diabetis, una de les causes principals de ceguera. 

 

Continuar llegint

2/3/2017. Conferència i observació. "L'univers dins d'un ordinador". Vicent Quilis (UV). Cicle d'Astronomia

Conferència "L'univers dins d'un ordinador" dins del cicle "Astronomia en la Ciutat de les Arts i les Ciències". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 2 de març en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

9/3/2017. Conferència i espectacle matemàtic. "Matemàtiques màgiques". Fernando Blasco (UPM). Cicle De Ciència Certa

Conferència i espectacle matemàtic "Matemàtiques màgiques" dins del cicle "De Ciència Certa". De lliure accés, prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 9 de març en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint