Menu Close

escuela de verano

cabecera-escuela-veranoVAL

ESCUELA DE VERANO 2023

escuela-verano-

Estàs preparat i preparada per a unir-te a la nostra missió i disfrutar d’una aventura única?

Inscriu-te ara en la nostra Escola d’Estiu!

INFORMACIÓ 96 197 46 86 o reservas@cac.es

L’ESCOLA D’ESTIU MÉS COMPLETA I DIVERTIDA!

Oceans de ciència. Solca amb nosaltres els mars del coneixement

 

Busques una aventura única i emocionant per a este estiu? Unix-te a la nostra Escola d’Estiu i convertix-te en un/a intrèpid/a científic/a, explorant els oceans del nostre planeta i ajudant a protegir el medi ambient.

Durant cinc inoblidables dies, aprendràs a cuidar l’entorn de València i els seus voltants, incloent-hi el seu bell mar i el Parc Natural de l’Albufera.


A través de sorprenents activitats científiques, coneixeràs millor l’estat del nostre planeta i com la ciència i la tecnologia ens ajuden a millorar el nostre dia a dia. 

 

El nostre programa està dissenyat per a divertir-te mentres aprens per mitjà de jocs, gimcanes, activitats aquàtiques, exposicions, experiments científics i molt més. Visitaràs llocs tan impressionants com el Museu de les Ciències, l’Hemisfèric, el Palau de les Arts i l’Oceanogràfic. A més, viuràs l’aventura de dormir amb taurons!

CALENDARI

 

Torns:

 

Primer torn: del 26 al 30 de juny de 2023 

Segon torn: del 3 al 7 de juliol de 2023

Tercer torn: del 10 al 14 de juliol de 2023

 

Horaris i punts de trobada.

 

Com en edicions anteriors, oferim la possibilitat de deixar als xiquets a partir de les 8.30 hores a cura dels nostres educadors, sense cost addicional.

 

La Cantina és el punt de trobada d’arribada i eixida, està situada en la zona est de l’Umbracle. Pot accedir caminant o pot deixar el cotxe en la planta baixa de l’aparcament de l’Umbracle de manera gratuïta.

 

Es prega màxima puntualitat en les hores d’entrada i eixida dels xiquets

DIRIGIT A

escuela-de-verano-nenes
escuela observación sol
 • Xiquets i xiquetes d’entre 5 i 13 anys
 • Unes ganes boges de passar-ho bé
 • Una ment curiosa plena de preguntes
 • Vacances!

Per a una millor adaptació de les activitats de l’Escola d’Estiu, es formaran dos grups: un grup amb els xiquets i xiquetes de 5 a 8 anys aprox., i un altre grup amb xiquets i xiquetes d’entre 9 i 13 anys aprox.

Què necessites?

 • Roba còmoda
 • Sabatilles d’esport
 • Protecció solar
 • Gorra, banyador, xancletes i tovalla (dimarts o dijous, s’avisarà amb antelació)

PREU

Escuela verano barcas 3

Preu de l’Escola d’Estiu: 260 € per participant i torn

El preu inclou:

 • Activitats (Inclou “Dormir amb taurons”)
 • 5 esmorzars
 • 5 menjars
 • 4 berenars (excepte el divendres)
 • 1 sopar
 • 1 desdejuni 
 

En el cas que l’Escola d’Estiu no puga dur-se a terme les condicions d’anul·lació seran completament flexibles i sense despeses per a les famílies

INSCRIPCIÓ

Per  a realitzar la inscripció en línia, el responsable legal del xiquet o la xiqueta ha d’estar donat d’alta en l’Àrea Privada de la Ciutat de les Arts i les Ciències si no està registrat prèviament.

 

ACCÉS A L’ÀREA PRIVADA PER A LA INSCRIPCIÓ

 

Per la qual cosa registra’t, prepara la documentació (dni del pare/mare/tutor/a legal, llibre de família, carnet de família nombrosa/monoparental i autoritzacions de drets d’imatge i si escau autoritzacions mèdiques).

 

Primer torn: del 26 al 30 de juny de 2023

Segon torn: del 3 al 7 de juliol de 2023

Tercer torn: del 10 al 14 de juliol de 2023

Escuela Verano tiburones 4

Per a qualsevol consulta relacionada amb l’Escola d’Estiu pot escriure a reservas@cac.es

AUTORITZACIONS I DOCUMENTACIÓ

Escuela verano barcas 4

IMPORTANT

 

Durant l’alta en la inscripció que trobarà en l’areaprivada.cac.es de l’Escola d’Estiu se li demanaran diferents autoritzacions que li expliquem a continuació.

AUTORITZACIÓ AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS DEL SEU FILL/A.

 

En la inscripció en línia se sol·licita expressament aquest consentiment. En cas de negativa no es podrà tramitar la inscripció ja que és necessari tractar aquestes dades per a dur a terme l’activitat.

 

De conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei orgànica de Protecció de Dades a Espanya i de les seues normes de desenvolupament, l’informem que els responsables del tractament de les seues dades som Ciutat de les Arts i de les Ciències, S.A. (CAC, SA), CIF A46483095 i AVANQUA OCEANOGRÀFIC, S. L. (AVANQUA) CIF B98725252. La finalitat per la qual tractem les seues dades és permetre i facilitar tant a CAC, SA com a AVANQUA la gestió de l’activitat contractada, així com l’enviament d’enquestes de satisfacció sobre els productes contractats. Els interessats podran exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oblit, portabilitat i limitació del tractament mitjançant un escrit amb la Ref. “Dades Personals”, dirigit (i) a CACSA, Avinguda del Professor López Piñero” (Historiador de la Medicina) núm. 7, 46013 València (Espanya) o (ii) a AVANQUA, ja siga per correu postal a Avinguda d’Eduardo Primo Yúfera (Cientific), núm. 1B, 46013 València. També podrà exercir estos drets a través de les comptes lopd@cac.es o secretaria@oceanografic.org.

 

Per a més informació pot:

 

–  Visitar la nostra política de privacitat en la pàgina Web de CACSA i AVANQUA:  https://www.cac.es/transparencia/info_corporativa5.jsp  y  https://www.oceanografic.org/politica-de-privacidad/

 

–  Sol·licita informació addicional i detallada sobre protecció de dades a lopd@cac.es o secretaria@oceanografic.org

AUTORITZACIÓ PER A L’ADMINISTRACIÓ DE MEDICAMENTS

 

En cas que al seu fill/a tinga una incidència mèdica durant l’escola d’estiu l’informem que actuarem segons haja contestat en el formulari d’inscripció de niñ@s en la secció “Dades mèdiques del niñ@”

 

Si contesta NO. En cas que el xiquet requerisca medicació, el pare/mare/tutor/a haurà de personar-se per a admininstrar la mateixa.

Si contesta SÍ. Vosté està autoritzat en este moment al fet que els serveis mèdics de CACSA I AVANQUA administren la medicació. No obstant això, abans d’administrar qualsevol medicament al seu fill/a, se li comunicara prèviament per telèfon pel personal de l’organització perquè estiga informat.

Si vol que al seu fill se li subministre per part del servei mèdic o pel seu monitor, una medicació pautada, haurà de signar un document el primer dia de l’escola autoritzant a CACSA i AVANQUA l’administració d’este medicament.

 

El document demanarà les següents dades:

 

Jo Sr/Sra……………………………….. amb DNI……………………………., pare/mare/tutor del xiquet/a ………………………………..

AUTORITZE al personal CIUDAD DE LAS ARTES Y DE LAS CIENCIAS S. A. (, CAC,S. A.), i AVANQUA OCENOGRÀFIC – ÁGORA S. L. (, AVANQUA) i al servei mèdic d’estes entitats a administrar al meu fill/filla/pupil els següents medicaments                                    

MEDICACIÓ PAUTADA 

–          Nom del medicament:………………………………………………………
–          Dosi:………………………………………………………………………………………………
–          Horari:……………………………………………………………………………………………
–          Observacions:………………………………………………………………………………………

 

 Firmat,…………………………….. Data…………………………..

 

AUTORITZACIÓ PER A LA REALITZACIÓ DE FOTOS, VÍDEOS I/O FOTO DEL GRUP PER AL DIPLOMA

 

En moment de fer fotografies i vídeos al grup actuarem segons vosté conteste en l’alta d’inscripció a la pregunta:

Autoritza la captació i/o enregistrament d’imatges del seu fill/a?

 

Opcions d’ús de les imatges segons la seua resposta en el formulari de l’Escola d’Estiu:

 

NO: El xiquet/a no serà fotografiat ni filmat en vídeo.

 

NOMÉS PER A FOTOS: S’autoritza a que CACSA  fotografie al xiquet/a per a incloure les imatges en una carpeta compartida perquè els pares puguen veure i descarregar les mateixes.

 

NOMÉS PER A VÍDEOS: S’autoritza a que CACSA grave vídeos en els quals isca el xiquet/a per a incloure els vídeos en una carpeta compartida perquè els pares puguen veure i descarregar les mateixes.

 

NOMÉS PER AL DIPLOMA: El xiquet/a només serà fotografiat en la foto del diploma de l’Escola d’Estiu.

 

TOTS: Es podrà fotografiar i gravar al xiquet/a per incloure en una carpeta compartida perquè els pares pueuen veure i descarregar les fotoss

 

L’enregistrament/captació i ús d’imatges on puga aparéixer, de manera conjunta o individualitzada en el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, a títol gratuït, sense que genere en cap cas, drets o cap compensació econòmica per a qui subscriu, en els següents termes:

 

L’enregistrament i captació d’imatges: les gravacions, fotografies o filmacions es podrán realitzar per CAC, S.A./AVANQUA o pels mitjans de comunicació per ella convocats, amb fins periodístics, publicitaris o promocionals de la Ciutat de les Arts i les Ciències. En cap cas, les gravaciones realitzades per CAC, S.A. i/o AVANQUA suposaran menyscapte de l’honra o reputació, a tenor del que es disposa en la Llei 1/1982, de 5 de maig, de Protecció a l’Honor, a la Intimitat Personal i a la Pròpia Imatge, i legislació concordant.

 

Promocionar i publicitar les activitats que es realitzen en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en qualsevol mitjà de comunicació social (premsa escrita, TV, web, xarxes socials…) per qualsevol sistema o format, modalitat o procediment tècnic existent o esdevenidor, tant en analògic com digital, inclós el vídeo domèstic, televisió per cable o satèl·lit i publicitat (publicacions, fullets, cartells…), sense limitació temporal o geogràfica.

 

Les imatges podran ser tractades i modificades per al seu ús d’acord amb el que establix el paràgraf anterior. Les imatges obtingudes podran ser cedides lliurement a tercers amb fins periodístics, publicitaris o promocionals de CAC, S. A. y/o AVANQUA

bajo-escuela-de-verano