Menu Close

Visita guiada escolar infantil

Visita guiada escolar infantil

Benvinguts i benvingudes a la vida!

 

L’experiència comença amb el fascinant fet de l’inici d’una vida. Els més joves tindran l’oportunitat de presenciar el naixement d’un pollet i adquirir coneixements sobre este meravellós succés.

 

A través del joc, els més xicotets s’enfrontaran a desafiaments i descobriran, de manera interactiva, com som els éssers humans en l’exposició del Bosc de Cromosomes.

 

Viuran una aventura sobre la vida i el genoma, per a després explorar l’univers, conéixer la investigació espacial i aprendre sobre astronomia.

Experimentaran la sensació d’immensitat de l’espai amb el sorprenent “cub”, cobert d’espills en el seu interior, on es projecten imatges reals del cosmos i de la Terra vista des de l’espai en l’exposició Gravetat Zero, on també tindran l’oportunitat de fer una passejada fins a l’Estació Espacial Internacional seguint les indicacions de l’astronauta Pedro Duque. Coneixeran de prop el procés de producció d’una pel·lícula d’animació i identificaran els punts clau de cada fase del pipeline de Pixar.

 

Al·lucinaran!

 

A més, també es podrà incloure després de la visita el taller de bestioles, amb una duració de 30 minuts on coneixeran l’animal amb el cervell més gran en relació a la seua grandària, capaç d’alçar 50 vegades el seu propi pes, la formiga en El Formiguer, i aprendran a reconéixer altres bestioles. 

Us animeu?

Duració: 1,30 hores
Idioma: castellà
Preus: 45€ per grup escolar
Aforament: màxim 25 persones
Horari: més informació i reserves 96 197 46 86  y reserves@cac.es