Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • VIATJANT AMB LA LLUM
pro_viajandoconlaluz_val

VIATJANT AMB LA LLUM

Any: 2019
Producció. Parc de les Ciències de Granada
Duració: 29 minuts
Qualificació: tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, anglés i francés

 

Vine a conéixer la importància de la llum en tots els àmbits de la nostra vida gràcies a “Viatjant amb la llum”, un programa de planetari.

 

“Viatjant amb la llum” narra la importància de la llum per a la vida humana, les plantes o l’astronomia. Este programa de planetari en format fulldome produït pel Parc de les Ciències de Granada, ens endinsa en nombrosos escenaris per a mostrar la complexitat de la llum i la seua influència directa sobre el nostre planeta.

El Sol és l’estrela més pròxima a la Terra i l’energia que genera ens proporciona la llum i la calor necessaris per a la vida. Estudiant la seua llum i la d’altres estreles i galàxies podem elaborar models que expliquen l’origen, l’estructura i l’evolució de l’univers.

Però el Sol no és l’única font de llum natural. El foc acompanya a la Terra des dels seus inicis i ha jugat un paper molt important en l’evolució de l’ésser humà, tant que el seu descobriment per les societats primitives va canviar la seua manera de vida. Fins i tot la llum artificial i les seues aplicacions en medicina o comunicació posen de manifest l’estreta relació entre la humanitat, la vida i la llum.

Més informació sobre Viatjant amb la llum

otros_buclemagnetico
Bucle magnètic
Compartir