Menu Close

VESPRADES DE PIXAR

Consulta tota la programació de Pixar:

 

 

 

Des del 16 de desembre de 2023 fins al 23 de març de 2024, tots els dissabtes a les 18:00 hores, et convidem a submergir-te en el meravellós món de Pixar a la sala del Hemisfèric. Prepara’t per viure 15 emocionants històries que captivaran els teus sentits i et portaran en un viatge ple de rialles, aventures i emocions.

Comença el viatge el dissabte 16 de desembre amb ‘Toy Story 3D‘, on Woody i Buzz Lightyear emprenen una missió plena d’aventures en un món on els joguets prenen vida.

El dissabte 23 de desembre, uneix-te a una increïble expedició a ‘Bichos: Una Aventura en Miniatura’, on una petita formiga lluita contra amenaces externes en el diminut món dels insectes ple de sorpreses sota cada fulla.

No et perdes el 30 de desembre ‘Toy Story 2’, una còmica aventura on els joguets s’enfronten a desafiaments mentre intenten rescatar Woody de les mans del col·leccionista Al McWhiggin.

El 6 de gener, submergeix-te en ‘Monstres S.A.‘, una història encantadora on Sulley i Mike tenen la missió de retornar una nena sana i estalvia al seu hogar a Monstropolis.

A ‘Buscant a Nemo‘ el 13 de gener, acompanya Marlin i Dory en un èpic viatge per portar de nou a Nemo, un jove peixet pallasso, capturat a l’oceà i portat a un aquari.

El 20 de gener, descobreix el món dels ‘Increïbles’, on la família de superherois ha d’unir-se per salvar el món de la destrucció.

El 27 de gener, gaudeix de la deliciosa comèdia de ‘Ratatouille‘, on Remy, una jovent rata, somia amb convertir-se en un reconegut xef francés.

El 3 de febrer, viatja a una galàxia no tan llunyana amb ‘Wall-E‘, un robot que descobreix el seu nou propòsit a la vida quan es troba amb EVE.

El 10 de febrer, acompanya Carl Fredricksen a ‘Up‘, una aventura d’alt vol amb un munt de globus que el porta a complir els seus somnis d’infantesa.

El 17 de febrer, torna a trobar-te amb Woody i Buzz Lightyear a ‘Toy Story 3‘, on descobriràs noves i emocionants aventures.

El 24 de febrer, submergeix-te a ‘Brave‘, on Mérida desafia velles costums sagrades i descobreix el vertader significat de la valentia.

El 2 de març, coneix la història de ‘Monstres University‘, on Mike Wazowski i Sullivan es creuen en el seu somni de convertir-se en espantallots.

El 9 de març, explora les emocions de ‘Del Revés’ mentre Riley experimenta un tsunami emocional en mudar-se a San Francisco.

El 16 de març, uneix-te a la recerca a ‘Buscant a Dory‘, on Dory, Marlin i Nemo busquen la família de Dory amb l’ajuda de nous amics submarins.

Finalment, el 23 de març, submergeix-te a ‘Coco‘, on Miguel emprèn un viatge a la màgica terra dels seus avantpassats, descobrint misteris i tradicions familiars amb l’ajuda de l’encantador embolicador Héctor.

 

T’esperem per compartir aquestes inoblidables històries junts!

 

 

 

 

otros_buclemagnetico
Bucle magnético
Compartir