Menu Close

Projeccions Pixar

Proyecciones de Pixar

Vesprades de Pixar

Des del 16 de desembre de 2023 fins al 23 de març de 2024, es projectarà a la sala del Hemisfèric una pel·lícula de Pixar els dissabtes a les 18.00 hores.

TOY STORY 3D

Dissabte, 16 de desembre de 2023 a les 18 hores. En un món on els joguets tenen vida pròpia, Woody, un vaquer parlador, i Buzz Lightyear, una heroica figura d'acció espacial, emprenen una missió plena d'aventures.

BESTIOLES. UNA AVENTURA EN MINIATURA

Dissabte 23 de desembre de 2023 a les 18 hores. Unix-te a esta increïble expedició amb una xicoteta formiga que lluita contra amenaces externes. Viatja al diminut món de les bestioles ple d'aventures davall de cada fulla.

TOY STORY 2

Dissabte 30 de desembre de 2023 a les 18 hores. Els joguets tornen a esta aventura còmica on la imaginació i la diversió estan garantides…

MONSTRES, S. A.

Dissabte 6 de gener de 2024 a les 18 hores. L'encantador Sulley i el seu companyó Mike són el millor equip d'esglais de Monstres, S. A. la factoria de Monstropolis, i tenen la missió de retornar a una xiqueta sana a la seua casa.

BUSCANT A NEMO

Dissabte 13 de gener de 2024 a les 18 hores. Nemo, un jove peix pallasso, és capturat en l'oceà i portat a l'aquari d'un dentista. Marlin, el seu preocupat pare i Dory, una oblidadissa peix cirurgià, faran un viatge èpic per a portar-lo a casa.

ELS INCREÏBLES

Dissabte 20 de gener de 2024 a les 18 hores. Mr. Increïble i Elasticgirl, Bob i esposa Helen estaven entre els millors lluitadors contra el crim… Tota la família haurà de salvar al món de la seua destrucció.

RATATOUILLE

Dissabte 27 de gener de 2024 a les 18 hores. Remy, una jove rata, somia en arribar a ser un prestigiós xef francés en un dels millors restaurants de París. Per a això, viurà divertides aventures que deixaran la ciutat potes enlaire.

WALL-E

Dissabte, 3 de febrer de 2024 a les 18 hores. Disfruta d'esta comèdia còsmica en una galàxia no tan llunyana amb el robot WALL-E, que descobrix el seu nou propòsit en la vida quan es troba amb un elegant robot anomenat EVE.

UP. UNA AVENTURA D’ALTURA

Dissabte 10 de febrer de 2024 a les 18 hores. Carl Fredricksen, un venedor de globus retirat, brètol i somiador, prepara la seua última oportunitat d'emoció, amb un manoll de globus enlaira cap al món dels somnis de la seua infància.