Menu Close
pro_oceans

OCEANS. OUR BLUE PLANET

Any: 2018
Director: Mark Brownlon i Rachel Butler
Duració: 40 minuts
Qualificació: apta per a tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, anglés i francés

 

Descobrix l’hàbitat més gran i menys explorat del nostre planeta: el món misteriós dels nostres oceans i de les sorprenents criatures que l’habiten.

 

“Oceans”, pel·lícula en format fulldome 2D, és un viatge extraordinari que et transportarà des de les gelades costes de l’Àrtic fins a les càlides aigües dels tròpics, un recorregut pels nostres mars en el qual descobriràs l’espectacular vida que es troba sota les ones. Dofins surfistes, un enginyós peix ullal que usa una eina per a obrir el seu menjar o un polp astut que utilitza petxines com a armadura dels depredadors, són alguns dels fascinants personatges d’esta aventura submarina.

 

Sabem molt menys sobre els oceans que sobre la vida en la terra, de fet, han estat més persones en la Lluna que en les parts més profundes de la mar. Els oceans són el sistema de suport vital per a una riquesa de vida inimaginable i també per a nosaltres. Esta projecció et donarà a conéixer nous descobriments científics i revelarà la connexió entre les costes i les profunditats oceàniques, així com que, en última instància, el futur de l’oceà és el nostre futur.

 

otros_buclemagnetico
Bucle Magnètic