Menu Close

Serveis Museu de les Ciències

Serveis del Museu de les Ciències

Taquilles

El Museu disposa de diversos punts de venda d'entrades per als diversos edificis de la Ciutat de les Arts i les Ciències on rebreu, a més, informació i assessorament sobre la compra d'entrades.

Informació

El visitant pot rebre de manera personalitzada informació sobre el Museu i la Ciutat de les Arts i les Ciències i també adquirir els diversos fullets dels edificis (horaris, tarifes, programació, activitats, etc.).

Audioguies

En el Museu de les Ciències comptem amb un servei d'audioguia de les exposicions per a descarregar en el telèfon mòbil per només 1€ (Espanyol, Valencià, Anglés, Francés, aAlemany i Italià)

Ascensor

Servei exclusiu per a persones amb mobilitat reduïda. Dirigir-se al personal per a sol·licitar el servei.

Guarda-roba i consigna

En el Museu de les Ciències comptem amb servei de consigna gratuït en la primera planta sempre que l'equipatge tinga unes mesures xicotetes. Les consignes tenen les següents mesures: 36 cm alt x 40 cm ample x 50 cm fons i 72 cm alt x 40 cm ample x 50 cm fons.

Préstecs de cadires de rodes

El Museu disposa d'un servei de préstec de cadires de rodes per a aquelles persones amb mobilitat reduïda que ho sol·liciten al nostre personal.

Reserves

En el mostrador de Reserves del Museu el visitant pot arreplegar directament les entrades que han sigut reservades i rep tota la informació necessària sobre la reserva i l'adquisició d'entrades.

Servei mèdic

El Museu disposa de servei mèdic per atendre els visitants que ho necessiten de forma ininterrompuda durant l'horari d'apertura al públic.

Visites guiades Museu de les Ciències

1 January 2000

Recinte:

Umbracle
Un recorregut amé i ple de continguts interessants i curiosos, per a gaudir de vistes panoràmiques espectaculars i privilegiades. En una visita principalment per exteriors, accediràs a

Restaurants Museu de les Ciències

El Museu disposa al Carrer Menor d’una cafeteria amb terrassa que roman oberta fins al tancament del Museu.

 

El Restaurant-Terrassa Trattoria del Museu de les Ciències està especialitzat en cuina italiana, amb els sabors tradicionals mediterranis amb tocs creatius en la presentació dels seus plats. Ho trobes a València, en plena Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

La cantina, situada en el Umbracle, destinada als grups escolars que porten el seu propi menjar, té capacitat per a 68 xiquets. Aquest servei es pot reservar gratuïtament durant tot dia per períodes de 45 minuts a partir de cada hora en punt. Els caps de setmana i festius roman tancada.

 

Terrassa exterior oberta tots dies a partir de les 10 hores.

Botiga i llibreria del Museu de les Ciències

Obri la teua ment a un nou món ple d’invents, física, química, descobriments, trencaclosques, arquitectura… A la botiga del Museu podràs trobar aqueix objecte diferent que sempre has buscat per a regalar a ments inquietes.

 

I no pots anar-te sense el record de la teua visita, tenim souvenirs del Museu de les Ciencies i de la Ciutat de les Arts i les Ciències perquè mai oblides el teu dia en aquest entorn tan especial.

 

La llibreria del Museu naix com un espai plural que recull més de 600 llibres de temàtiques diferents.

 

Podràs trobar publicacions per a tots els públics sobre matemàtiques, genètica, biologia, física, biografies de científics de totes les èpoques, llibres de record de la ciutat i molt més.