Menu Close
expo_espaidelsxiquets

L’ESPAI DELS XIQUETS

Dins de L’Espai dels Xiquets, hi ha tres àrees per a aprendre i entretindre’s: “Els sentits”, “El Bosc” i “Cooperació”. 

 

En “Els sentits” els xiquets experimenten amb espills deformants, comproven com es veuen des de distints angles, endevinen objectes a través del tacte o juguen amb les olors. “El Bosc” és la zona on juguen amb l’aigua sense por de mullar-se i coneixen els peixos, mamífers, rèptils, amfibis o aus, la seua alimentació, hàbitat o reproducció amb animals reals. També poden veure com els seus dibuixos cobren vida: trien i acolorixen un animal, el porten a l’escàner i passa a formar parte de “El Bosc animat” en una pantalla de projecció.

A més poden convertir-se per un moment en una cria de cangur, una gran tortuga que descansa junt amb un arbre o un enorme escorpí que inclús mou les seues pinces. Y acabem amb “Cooperació” on els espera la casa inacabada un espai molt especial perquè els xiquets, en equip, poden construir, desfer i refer, una casa amb rajoles utilitzant grues, carros i aparells de transport de joguet.

La disponibilitat d’esta activitat pot variar segons temporada. Consulte el dia de la seua visita. Informació en el 96 197 46 86

 

Descàrrega ací la guia didàctica primària per a professors i alumnes

Descàrrega ací la guia didàctica infantil per a professors i alumnes

Compartir
Permanente
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Primera planta

Galería de imágenes