Menu Close
Pixar ficha web

EXPOSICIÓ FINALITZADA

LA CIÈNCIA DE PIXAR

 

Submergix-te en l’univers Pixar, una exhibició de més de mil metres quadrats que et mostrarà el procés creatiu que dona vida als personatges més famosos de la història de l’animació per ordinador com Buzz Lightyear, Dory, Mike o Sully.

 

La visita comença amb un vídeo que descriu com una idea pot convertir-se en una pel·lícula i es revela el procés de producció d’esta increïble indústria. A més, la mostra repassa les principals fites tècniques i artístiques de Pixar, companyia pionera en l’animació per ordinador, i analitza els tres aspectes clau en el desenvolupament de les pel·lícules: personatges, mons i històries. L’exposició està dividida en huit àmbits i cadascun d’ells se centra en un pas del procés cinematogràfic per a convertir una idea en una pel·lícula: modelatge, rigging, superfícies, escenaris (sets) i càmeres, animació, simulació, il·luminació i renderitzat.

 

‘La Ciència de Pixar’ és una mostra desenvolupada pel Museu de Ciències de Boston en col·laboració amb Pixar Animation Studios que revela tot el que succeïx darrere de la pantalla.

 

 

Exposició inclosa en el preu de l’entrada general

Compartir
Temporal
06/10/2023
 – 01/04/2024
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Primera planta

Galería de imágenes