Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • EL LLEGAT DE LA CIÈNCIA: SEVERO OCHOA (1905-1993)
expo_severoochoa

EL LLEGAT DE LA CIÈNCIA: SEVERO OCHOA (1905-1993)

Recorregut per la vida de Severo Ochoa, Premi Nobel de Fisiologia i Medicina en 1959 pels seus descobriments dels mecanismes en la sintesi biològica de l’àcid ribonucleic (ARN) i de l’àcid desoxiribonucleic (ADN). 

 

 

L’exposició descobrix les grans vicissituds personals i professionals que va haver de patir en el transcurs de la guerra civil espanyola i que tant van influir en la seua formació, portant-li a treballar amb científics d’anomenat èxit tant a Europa com als Estats Units.

El Museu de les Ciències alberga el Llegat del doctor Severo Ochoa el propietari del qual és la Fundació Bancaixa. A través de les peces del seu llegat, l’exposició s’endinsa en les distintes matèries a què el professor Severo Ochoa va dedicar el seu treball d’investigació al llarg de la seua dilatada carrera professional. Així com la gran influència que va exercir la seua experiència i coneixement en l’evolució i modernització de l’estudi de la Bioquímica i Biologia Molecular a Espanya. Mostra d’això són el gran nombre de gala.

Compartir
Permanente
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Segunda planta

Galería de imágenes