Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • DEL TRAÇ A LA REALITAT
expo_deltrazoalarealidad

DEL TRAÇ A LA REALITAT

L’exposició Del traç a la realitat proposa un recorregut pels diferents edificis que composen la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

 

L’exposició Del traç a la realitat proposa un recorregut pels diferents edificis que composen la Ciutat de les Arts i les Ciències des dels primers dissenys del projecte fins a la seua construcció. A través d’imatges, maquetes, projeccions audiovisuals, plans i textos explicatius, els visitants podran descobrir les peculiaritats de cadascun dels edificis, comparar les diferents fases del disseny fins a arribar a la seua configuració definitiva, i conéixer els detalls més singulars de la seua construcció, iniciada en 1995.

 

L’exposició es vertebra en dos àmbits:

Vivint la Ciutat. Sentir, gaudir, habitar, compost per 52 imatges que reprodueixen moments de la vida de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Arquitectura. Reflexionar, crear, materialitzar, 16 lones de gran format que descriuen a través de breus textos i fotos, les característiques arquitectòniques de les diferents edificacions que conformen el complex.

Compartir
Temporal
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Primera planta

Galería de imágenes