Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • 20 AMB TU, CONTIGO, WITH YOU
expo_20ambtu

20 AMB TU, CONTIGO, WITH YOU

Exposició de lliure accés que realitza un recorregut pels 20 anys del Museu de les Ciències a través dels elements més significatius que han format part de la seua història.

 

 

El 13 de novembre de l’any 2020, el Museu de les Ciències va complir 20 anys. Per este motiu, es va crear l’exposició “20 amb tu, contigo, with you”, un viatge a través d’estes dues dècades de divulgació científica i compromís cultural. La mostra recorda com era la nostra vida l’any 2000. El principi d’un nou mil·lenni, una nova centúria i dècada en la qual començàvem a portar els nostres primers telèfons mòbils, la vida existia sense Internet i l’Estació Espacial Internacional estava en fase de construcció.

 

 

“20 amb tu, contigo, with you” presenta, a manera de càpsula del temps, els elements més significatius que han definit al Museu de les Ciències com un referent en la ciència interactiva. Una manera de veure l’evolució de la seua història a través de peces i mòduls de diferents exposicions que han servit al llarg d’estos 20 anys per a comprendre els fenòmens científics a través de l’experimentació i l’entreteniment. A més, amb un programa d’ordinador, els visitants poden configurar una nova càpsula del temps que s’obrirà en 2040.

Compartir
Temporal
Recinte: Museu de les Ciències
Ubicació: Planta baja

Galería de imágenes