Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ACULL L’EXPOSICIÓ DEL NINOT DEL 3 DE FEBRER AL 15 DE MARÇ

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES ACULL L’EXPOSICIÓ DEL NINOT DEL 3 DE FEBRER AL 15 DE MARÇ

Ja han començat a arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències els primers ninots

El Museu de les Ciències acollirà del 3 de febrer al 15 de març l’Exposició del Ninot en la planta baixa de l’edifici, el saló Arcs. Allí s’exposaran els ninots seleccionats per les diferents comissions falleres, que buscaran guanyar-se els vots del públic visitant per a salvar-se de les flames i formar part del Museu Faller.

Este matí han començat a arribar els primers ninots dels més de 700, entre falles grans i infantils, que s’exhibiran en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

L’horari per a visitar la mostra serà de dilluns a dijous de 10 a 20 hores i divendres, dissabte i diumenge, de 10 a 21 hores, excepte el 14 i el 15 de març, que tancarà a les 15 hores.

El preu de l’entrada és de 3 euros adult i de 1,5 euros per a xiquets de 4 a 12 anys, majors de 65 anys, persones amb discapacitat i portadors dels passes ‘Amics de la Ciutat’ o ‘Amics de la Ciència’. També hi ha una tarifa especial per a grups d’adults de més de 20 persones, de 2 euros per persona.

 

Este nou contingut de la Ciutat de les Arts i les Ciències completa l’oferta del Museu de les Ciències en la qual destaca l’exposició ‘La Ciència de Pixar’ amb gran èxit de visitants. Es tracta d’un recorregut al llarg del procés creatiu que ha fet possible les pel·lícules d’animació. Amb més de 1.000 metres quadrats, l’exposició submergix al visitant en la ciència i la tecnologia que hi ha després de les pel·lícules de Pixar. Reunix desenes d’elements pensats perquè el públic experimente física i virtualment amb les tècniques que utilitza este estudi cinematogràfic en el seu dia a dia.

 

També en la primera planta del Museu el públic troba el Teatre de la Ciència que oferix sessions de ‘Alt Voltatge’, un espectacular taller sobre l’electricitat i el teatre musical ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’. L’Espai dels Xiquets és una zona per a xiquets de 3 a 8 anys, en la qual juguen i experimenten sobre els sentits, l’aigua i els animals i fins i tot construïxen una casa inacabada. Està situat al costat d’un altre dels espais més curiosos del Museu, ‘El Formiguer’, un dels més grans que poden veure’s en un museu. Les exposicions sobre l’espai de la tercera planta ‘Mart. La conquesta d’un somni’ i ‘Gravetat Zero’, juntament amb ‘Bosc de Cromosomes’ entorn de l’ADN, i ‘Terra Extraordinària’ completen l’oferta museística.

 

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín