Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CONVOCA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR ‘ACCIÓ PER EL CLIMA’

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CONVOCA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR ‘ACCIÓ PER EL CLIMA’

Estudiants i docents poden presentar els projectes mediambientals que desenvolupen a les aules

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat la quarta edició del concurs ‘Acció pel Clima’ dirigit a estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat o cicles de Formació Professional Bàsica i Grau Mitjà de tota Espanya per a premiar les millors idees per a la sostenibilitat el planeta. El certamen compta amb el patrocini de Reciclamás i Global Omnium.

A través de la seua participació en ‘Acció pel Clima’, el personal docent pot compartir els projectes en matèria mediambiental que desenvolupa a les aules amb els seus estudiants. El concurs pretén conscienciar a l’estudiantat en la preservació del medi ambient i la conservació del planeta.

Les categories són: primer cicle de Primària ‘Les meues idees per a cuidar el medi ambient’, segon cicle de Primària ‘Mans a l’obra. Al rescat del planeta’, tercer cicle de Primària ‘Consum responsable contra el canvi climàtic’, 1r i 2n Secundària/Cicles de Formació Professional Bàsica ‘Accions d’implicació social’ i 3r- 4t Secundària/Batxillerat/Formació professional grau mitjà ‘Programant la sostenibilitat’.

El termini per a inscriure’s finalitza el 12 de febrer de 2024, la data de lliurament del projecte finalitzarà l’1 de març de 2024 i la comunicació dels grups finalistes serà el 27 de març de 2024. La final se celebrarà el 10 maig de 2024 en el Museu de les Ciències amb la presentació, a mode de fira científica, dels projectes seleccionats. Més informació consultar ací.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín