Menu Close

CONCURS REACCIONA!

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Secció Territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) organitzen una nova edició del concurs Reacciona!

 

Aquesta iniciativa té com a finalitat incentivar els estudiants de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional de tota Espanya, a crear un material multimèdia, amb una durada màxima de 5 minuts, que no sols exposi, de forma didàctica, creativa i original, algun procés químic, sinó que també destaque la seva contribució al benestar de la societat. Volem veure presentacions que inspiren!

 

Busquem augmentar l’apreciació pública de la química com a eina fonamental per satisfer les necessitats de la nostra societat. Però això no és tot, també volem avivar l’interès per la química entre els joves, generant entusiasme pel futur creatiu d’aquesta ciència fascinant.

 

Reacciona! va tenir el seu origen el 2011, amb motiu de l’Any Internacional de la Química, i des de llavors ha crescut i evolucionat.

 

Uneix-te a nosaltres i forma part de la pròxima generació de ments creatives que transformaran el futur. T’invitem a ser part de la màgia de Reacciona!

 

Acte final i entrega de premis: 17 de maig de 2024

 

Més informació sobre la competició al concurs Reacciona!

Galeria d'imatges

Compartir
Recinte: Museu de les Ciències

Encuesta de satifacción

Si has asistido a esta actividad nos gustaría conocer tu opinión.

Realiza nuestra encuesta de satifacción y cuéntanos tu opinión.