Menu Close
expo-mediterranea

馃摙 NOVA EXPOSICI脫: MEDITERR脌NIA

L’exposici贸 Mediterr脿nia, realitzada en col路laboraci贸 amb el Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperaci贸 Internacional d’It脿lia, oferix una visi贸 煤nica del Mediterrani, utilitzant imatges d’alta tecnologia obtingudes per ag猫ncies espacials italianes i europees. La mostra combina estes imatges amb mapes antics i obres d’art per a explorar la rica hist貌ria i la import脿ncia cultural d’esta regi贸.

 

L’exposici贸 examina com el Mediterrani ha sigut sempre un punt de trobada de civilitzacions i cultures al llarg de la hist貌ria, i destaca el seu paper com a catalitzador de la diversitat cultural. A m茅s, aborda temes contemporanis com el canvi clim脿tic, l’agricultura sostenible i la contaminaci贸 pl脿stica.

 

Dividida en tres 脿rees tem脿tiques, l’exposici贸 recorre la hist貌ria del Mediterrani, des de les antigues civilitzacions fins a l’actualitat, destacant la seua evoluci贸 i els desafiaments que enfronta. A m茅s, oferix una mirada detallada a la vegetaci贸 mediterr脿nia i la seua frag脿ncia caracter铆stica, aix铆 com als problemes ambientals actuals que afecten la regi贸.

 

L’exposici贸 Mediterr脿nia oferix una experi猫ncia que combina ci猫ncia, art i cultura per a proporcionar una comprensi贸 profunda del passat, present i futur del Mediterrani.

 

Mediterranea pe de logos color
Compartir
Temporal
08/05/2024
 – 01/09/2024
Recinte: Museu de les Ci猫ncies
Ubicaci贸: Primera planta