Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • FRAN VIVO HACIA ADELANTE
Ficha web fran

FRAN VIVO HACIA ADELANTE

La Ciutat de les Arts i les Ciències, en el seu compromís amb la sensibilització social, ha cedit un espai expositiu a l’Associació Valenciana d’ELA, ADELA-CV. Esta exposició, duta a terme per Christian Lizandra García juntament amb l’Associació Valenciana d’ELA (ADELA-CV) i la família Vivó Martínez, cerca donar visibilitat a la malaltia d’ELA a través de la vida de Fran Vivó, un exemple de coratge i resiliència.

 

“Fran Vivo hacia adELAnte” convida als visitants a submergir-se en la vida de Fran Vivó, explorant tres dimensions clau: la seua vida personal, la malaltia d’ELA i els moments significatius que va compartir amb els seus sers estimats. Situada en la zona de lliure accés del carrer Menor del Museu de les Ciències, l’exposició s’estructura de la manera següent:

 

La vida de Fran Vivó

Coneix a Fran, un recorregut per la seua vida, els seus amics, el seu treball i les seues aficions. Des de la seua passió per ser bomber forestal fins als seus moments de felicitat en la naturalesa. “L’estiu sempre ha sigut per a mi sinònim de felicitat i descans. Disfrutar d’allò que m’ompli, la família, els amics i la naturalesa”.

 

Entenent l’ELA

Aprén sobre la malaltia d’ELA, les adaptacions necessàries i la importància de l’atenció mèdica especialitzada. “Tinc la sort d’estar en mans de l’immillorable equip del Dr. Vázquez, neuròleg de l’hospital La Fe de València”. “La comunicació amb la meua família ha anat evolucionant en cada etapa de la meua malaltia. Hem hagut d’adaptar-nos a cada situació”.

 

Moments de vida

Descobrix com Fran i els seus sers estimats van celebrar la vida, malgrat les adversitats. Des de festes d’aniversaris fins a la música que li va brindar consol. “En general, els aniversaris en la meua família s’han celebrat com una festa gran. Perquè celebrem la VIDA”. “La música ha sigut una molt bona amiga durant molts moments de la meua malaltia on jo no podia posar paraules al que estava vivint”.

 

Et convidem a descobrir la inspiradora història de Fran Vivó en una exposició que no només informa sobre l’ELA, sinó que també celebra la vida i la lluita, servint com a font d’inspiració per a tots.

 

ACCÉS LLIURE

 

fran-vivo-folleto-val

Share
Temporal
04/06/2024
 – 30/06/2024
Recinto: Museu de les Ciències
Ubicación: Planta baja