Menu Close

Visita guiada escolar Primària

visita-guiada-primaria

Visita guiada escolar Primària

“Recorregut pel Museu de les Ciències”

 

Esta visita guiada és ideal per a grups que disposen de poc temps o que no ho han visitat mai. A més, inclou la realització d’un taller científic per als vostres alumnes.

 

No ho dubtes! Esta és una opció perfecta per al vostre grup si és la primera vegada que visiteu el Museu.

“Bosc de Cromosomes”

 

Durant esta visita guiada, els teus alumnes, a més d’aprendre sobre genètica, es divertiran superant diferents proves i jocs. A més, hauran d’omplir un quadern d’investigació, reforçant els conceptes explicats durant la visita.

 

Al finalitzar, els teus alumnes realitzaran una extracció d’una mostra d’ADN en el nostre taller de l’ADN.

 

No us perdeu esta aventura sobre la vida i el genoma.

expo_gravedadcero

“Gravetat Zero”

 

En esta visita, els teus alumnes rebran un particular programa d’entrenament per a astronautes en el que duran a terme distintes activitats, entre elles una divertida gimcana per tota l’exposició. En esta mostra es mostren rèpliques de coets i satèl·lits i peces originals del telescopi Hubble

 

Viu l’al·lucinant aventura de la carrera espacial! 

“Mart. La conquista d´un somni”

 

Coneix en profunditat com ha anat canviant la percepció de la imatge del planeta al llarg de la història, des de l’antiguitat fins a les primeres missions espacials.

 

En el taller, els teus alumnes descobriran com es formen els cràters, dissenyaran i construiran la seua pròpia nau, i la provaran en un aterratge a Mart. A més, durant la visita a l’exposició, els teus alumnes intentaran distingir paisatges marcians i terrestres… se sorprendran amb la gran quantitat de similituds!

Duració: 1,30 hores
Idioma: 
Castellà
Preus: 
45€ per grup escolar
Aforament: 
Màxim 30 persones
Horari:
Més informació i reserves 96 197 46 86 i reserves@cac.es