Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CELEBRA CON VISIT VALÈNCIA EL DÍA MUNDIAL DEL TURISME

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES CELEBRA CON VISIT VALÈNCIA EL DÍA MUNDIAL DEL TURISME

Representants de Visit València coneixen l’exposicióTerra Extraòrdinaria’ del Museu de les Ciències i visiten l’Oceanogràfic per a promoure el turisme sostenible

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha celebrat hui el Dia Mundial del Turisme amb una visita de representants de Visit València, organisme dedicat a promoure el turisme a València. El grup ha visitat el Museu de les Ciències per a conéixer la nova exposició ‘Terra Extraòrdinaria’ i també han recorregut l’ Oceanogràfic.

 

Durant la seua visita al centre marí, l’equip d’Educació ha explicat a Visit València la importància de les prades de posidònia per a la biodiversitat marina i la seua contribució a l’equilibri de la Mar Mediterrània. També han tingut l’oportunitat de conéixer l’ARCA de la Mar, el centre de recuperació i conservació de fauna marina de l’Oceanogràfic, i la labor de rehabilitació en tortugues marines.

 

Després de la seua visita a l’aquari de la Ciutat de les Arts i les Ciències, el grup Visit València han continuat la seua experiència en el Museu de les Ciències, on han pogut visitar l’exposició ‘Terra Extraòrdinaria’ acompanyats per personal divulgador. La mostra està integrada per tres àmbits sobre el planeta amb interactius, audiovisuals i realitat virtual que permeten al públic realitzar un recorregut per la Terra.

 

 

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín