Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • EL MUSEU DE LES CIÈNCIES OFERIX VISITES GUIADES EN LA NOVA EXPOSICIÓ ‘LA CIÈNCIA DE PIXAR’

EL MUSEU DE LES CIÈNCIES OFERIX VISITES GUIADES EN LA NOVA EXPOSICIÓ ‘LA CIÈNCIA DE PIXAR’

Esta activitat es realitza els caps de setmana

El Museu de LES Ciències inicia este cap de setmana les visites guiades en la nova exposició ‘La Ciència de Pixar’, que aborda el procés creatiu que dona vida als personatges més famosos de la història de l’animació per ordinador, com Buzz Lightyear, Dory, Mike o Sully. L’activitat s’oferirà a partir d’este dissabte 21 d’octubre, tots els caps de setmana i festius, consultar horaris activitats científiques, el seu preu és de 3,5 euros i és necessari adquirir a més l’entrada al Museu de les Ciències.

 

Durant la visita guiada el grup realitza un recorregut comentat per a conéixer el procés de producció de les pel·lícules d’animació i els punts d’interés clau dels diferents àmbits de l’exposició. La visita interactiva mostra de manera dinàmica les fases de la realització de les pel·lícules de Pixar i inclou el desenvolupament d’activitats complementàries. La duració és d’1 hora i 30 minuts.

 

Pixar en la Ciutat de les Arts i les Ciències

 

La nova exhibició del Museu, creada pel Museum of Science de Boston en col·laboració amb Pixar Animation Studios, repassa les principals fites tècniques i artístics de Pixar, companyia pionera en l’animació per ordinador. Està dividida en huit àmbits i cadascun d’ells se centra en un pas del procés cinematogràfic per a convertir una idea en una pel·lícula: modelatge, rigging, superfícies, escenaris (sets) i càmeres, animació, simulació, il·luminació i renderitzat.

 

El recorregut inclou, a més, recreacions a escala humana de molts dels personatges de Pixar, com Buzz Lightyear (de ‘Toy Story’) Mike i Sulley (de ‘Monstruos, S. a.’) i WALL•E (de la pel·lícula homònima), entre altres.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín