Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • L’EXPOSICIÓ ‘PLAY.CIÈNCIA I MÚSICA’ S’ACOMIADA DEL MUSEU DE LES CIÈNCIES EL PRÒXIM 20 D’AGOST

L’EXPOSICIÓ ‘PLAY.CIÈNCIA I MÚSICA’ S’ACOMIADA DEL MUSEU DE LES CIÈNCIES EL PRÒXIM 20 D’AGOST

Últims dies per a visitar esta mostra interactiva sobre els processos creatius i cognitius de la música

L’exposició ‘Play. Ciència i música’ finalitza el seu període d’exposició al Museu de les Ciències el pròxim 20 d’agost. La mostra, situada en la primera planta, té espais que permeten al públic participar en experiències multimèdia sobre els processos creatius i cognitius de la música. També acull una àmplia col·lecció històrica amb uns 200 instruments musicals de diferents èpoques i cultures.

 

Crear ones, veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d’una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments de corda i percussió, tocar una flauta de Pan, un theremin, escoltar com sona un tambor al ritme del cor i fins i tot jugar amb una arpa virtual són algunes de les propostes de l’exposició produïda pel Parc de les Ciències de Granada en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA).

 

Només en taquilles, en el moment de la compra i presentant la documentació acreditativa, hi ha una promoció del 50 % de descompte en l’entrada del Museu de les Ciències per a estudiants i professors de centres d’ensenyament i escoles de música, incloent-hi les no reglades; professionals del món de la música i membres de bandes de música.

 

Visites guiades diàries

 

Tots els dies hi ha visites guiades a l’exposició. Acompanyats per personal del Museu de les Ciències, que els conduix a través de la mostra, el públic coneix de primera mà les curiositats i els detalls més interessants d’esta. Fins al 20 d’agost, les visites tenen lloc a les 11.00, 13.15, 16.30 i 19.00 hores. El preu és de 3,5 euros per persona i és necessari adquirir, a més, l’entrada al Museu de les Ciències.

 

La visita es completa amb tallers en els quals es proven efectes sonors i es convida el públic a tocar instruments. Aprenen els trucs i coneixen quins artefactes s’utilitzen en les pel·lícules per a simular el so de la pluja o de passos que s’acosten, onatge, vent i fins i tot trons. En este laboratori sonor es recreen alguns dels efectes sonors, coneguts com a efectes Foley. Deuen el seu nom al novaiorqués Jack Foley, que va desenvolupar moltes de les tècniques que es continuen utilitzant en el cine per a la producció sonora.

 

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín