Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • El TEATRE DE LA CIÈNCIA OFERIX ESPECTACLES DIARIS AL MUSEU DE LES CIÈNCIES DURANT ESTE ESTIU

El TEATRE DE LA CIÈNCIA OFERIX ESPECTACLES DIARIS AL MUSEU DE LES CIÈNCIES DURANT ESTE ESTIU

El públic pot triar entre el musical científic Ramona i Cajal. El secret del Museu i el xou sobre electricitat Alt voltatge

Tots dos estan inclosos en l’entrada al Museu de les Ciències i per a assistir-hi cal reservar la sessió en el punt d’informació de la primera planta del museu

El Teatre de la Ciència oferix espectacles diaris a l’estiu, que s’inclouen en l’entrada general del Museu de les Ciències. En este espai, situat a la primera planta de l’edifici i amb capacitat per a 120 persones, el públic pot assistir als espectacles ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’ i ‘Alt voltatg’e, en els quals, a través d’un format teatralitzat, es pretén acostar-hi la ciència des de la diversió i el rigor. Es pot reservar sessió en el punt d’informació de la primera planta.

 

El musical científic ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’ és una representació musical destinada a públic familiar. Dos joves, Ramona i Cajal, viuran una nit d’aventures en el Museu de les Ciències, mentre busquen un secret ocult a l’interior de l’edifici. Durant aquestes hores es trobaran amb personatges clau de la història de la ciència, cantaran amb la poma de Newton El rap de la gravitació universal i se sorprendran en escoltar Einstein rapejar sobre els secrets de l’espai i el temps. Altres grans personalitats es creuaran amb els protagonistes per a acostar-nos els moments més rellevants de la ciència.

Anells saltadors, arcs elèctrics que solquen l’espai o tubs de neó que s’encenen en tocar-se els extrems són algunes de les experiències de l’espectacle ‘Alt voltatge’. Un altre dels instruments més cridaners és la bobina de Tesla, un transformador amb efectes espectaculars, com ara els raigs que produix de més d’un metre.

Consultar horaris açí

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín