Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES I LA SECCIÓ DE VALÈNCIA DE LA REIAL SOCIETAT ESPANYOLA DE QUÍMICA CONVOQUEN LA DECIMOTERCERA EDICIÓ DE REACCIONA!

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES I LA SECCIÓ DE VALÈNCIA DE LA REIAL SOCIETAT ESPANYOLA DE QUÍMICA CONVOQUEN LA DECIMOTERCERA EDICIÓ DE REACCIONA!

El termini d’inscripció per a participar en este concurs escolar romandrà obert fins al 21 de febrer de 2024

La Secció Territorial de València de la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) i la Ciutat de les Arts i les Ciències han convocat la tretzena edició del concurs Reacciona! per a destacar la importància de la química.

 

El certamen es dirigix a estudiants de 3r i 4t de Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional Grau Mitjà de tota Espanya, perquè presenten un material multimèdia que expose, de manera didàctica, creativa i original, algun procés químic; especialment, aquells la contribució dels quals al benestar de la societat siga més palesa o resulten més formatius i il·lustratius.

 

L’objectiu és destacar la importància de la química en el desenvolupament de la societat i promoure l’interés per esta disciplina entre els joves, així com generar entusiasme pel futur creatiu de la química. La primera edició del concurs es va iniciar en 2011 amb motiu de l’Any Internacional de la Química.

 

El termini d’inscripció serà fins al 21 de febrer de 2024 i la presentació dels treballs del 28 de febrer al 22 d’abril de 2024. El lliurament de premis se celebrarà el 17 de maig de 2024 a l’Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències.

 

El primer premi està dotat de 1.200 euros, el segon premi de 600 euros i el tercer de 300 euros. La concessió del premi correspondrà en un 50% al centre escolar i el 50% restant als components de l’equip. Els premis són finançats per la Secció Territorial de València de la RSEQ.  Més informació consultar ací

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín