Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • L’UNIVERS D’ESCHER
pro_universodeescher_en

L’UNIVERS D’ESCHER

Any: 2012
Producció. Parc de les Ciències de Granada
Duració: 25 minuts
Qualificació: tots els públics
Idiomes: castellà, valencià, francés i anglés.

 

Sorprèn-te, a través d’este programa de planetari en format fulldome, amb l’obra de l’artista holandés M. C. Escher.

 

“L’Univers d’Escher”, una producció del Parc de les Ciències de Granada, ens acosta la figura del polifacètic artista holandés M. C. Escher aprofitant la tecnologia multimèdia del Planetari digital. El fet que Escher fora un apassionat astrònom aficionat permet fer un recorregut per les seues meravelloses creacions on l’astronomia apareix reflectida amb una visió tan original com atractiva, aspectes que caracteritzen tot el seu treball.

La repetició i organització de figures geomètriques sobre el pla sense deixar buit entre elles es convertix en un dels instruments més utilitzats.

Amb la col·laboració de la Fundació Escher i el Patronat de l’Alhambra i Generalife es dona a conéixer en un planetari la seua obra a un públic molt divers. Este programa de Planetari vol ser un reconeixement a una persona única que va saber unir la intuïció amb la ciència i l’art.

“En les meues obres intente testificar que vivim en un món ordenat i bell… i no en un informe caos, com a vegades sembla”. M.C. Escher.

otros_buclemagnetico

Bucle magnètic

Compartir