Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES SUPERA ELS 900 PASSES VENUTS AMB DESCOMPTES DEL 50 %

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES SUPERA ELS 900 PASSES VENUTS AMB DESCOMPTES DEL 50 %

– Èxit de la promoció amb tarifes reduïdes dels passes ‘Amics de La Ciutat’ i ‘Amics de l’Oceanogràfic’ en el seu primer mes en marxa
-Amb preus des de 40 euros, estos carnets permeten la visita il·limitada al complex fins al 31 de desembre de 2023

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha superat els 900 passes venuts en la promoció amb descomptes del 50 % en marxa l’1 d’octubre passat, que estarà vigent fins al 31 de desembre de 2023. En total, s’ha registrat la venda de 432 passes Amics de La Ciutat, enfront dels 97 passes venuts en 2022 dins d’esta mateixa oferta, i 479 passes d’Amics de l’Oceanogràfic, mentre que l’any passat la xifra va ser de 239 passes.

 

El carnet Amig@s de La Ciutat permet visitar les vegades que es vulga el Museu de les Ciències, l’Hemisfèric i l’Oceanogràfic fins al 31 de desembre del 2023. Amb esta promoció, es pot adquirir un passe amb preus des dels 40 euros, en este cas el de la modalitat reduïda/familiar, i des de 52,5 euros per a adult.

 

D’esta manera, els usuaris rendibilitzen la seua visita al complex al millor preu en poder visitar-lo les vegades que vulguen fins a finals d’any i gaudir de la nova exposició ‘La ciència de Pixar’, del Museu de les Ciències; tota la cartellera de l’Hemisfèric, que, a més, el 16 de desembre inicia un cicle de pel·lícules Pixar —amb projeccions els dissabtes a les 18.00 hores—, i l’entrada il·limitada a l’Oceanogràfic fins al 31 de desembre.

 

L’aquari de la Ciutat de les Arts i les Ciències compta també amb el seu propi passe, al qual s’aplica el mateix descompte del 50 %. Des de 33,5 euros (modalitat reduïda/familiar), es pot adquirir el passe Oceanogràfic amb vigència fins al 31 de desembre de 2023. Els dos passes inclouen, a més, una sèrie d’avantatges i descomptes en activitats i instal·lacions que es poden consultar ací.

Compartir

Otras noticias de interés