Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Destacada
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES PREMIARÀ LES OBRES MÉS DESTACADES DE L’ EXPOSICIÓ DEL NINOT PER LA SEUA DIVULGACIÓ CIENTÍFICA I MEDI AMBIENTAL

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES PREMIARÀ LES OBRES MÉS DESTACADES DE L’ EXPOSICIÓ DEL NINOT PER LA SEUA DIVULGACIÓ CIENTÍFICA I MEDI AMBIENTAL

Nova convocatòria dels ‘Premi Divulgació científica’ i ‘Premi Sostenibilitat’ als ninots que millor representen estes idees

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa per quart any consecutiu una nova edició dels ‘Premi Divulgació científíca’ i ‘Premi Sostenibilitat’ al millor ninot. D’esta manera, el complex premiarà les obres més destacades de l’Exposició del Ninot pel seu valor artístic i el seu missatge a favor de la divulgació de la ciència i la conservació de la naturalesa.

 

Els ninots seleccionats es donaran a conéixer abans del 15 de març, últim dia de l’Exposició del Ninot. Esta iniciativa vol reconéixer l’atenció de les comissions falleres i artistes cap a la promoció científica i mediambiental. El premi són entrades per a visitar el Museu de les Ciències.

 

El Museu de les Ciències acull l’Exposició del Ninoten la planta baixa de l’edifici, el saló d’Arcs. Allí s’exposen els ‘ninots’ de les diferents comissions falleres, que busquen guanyar-se els vots del públic visitant per a salvar-se de les flames i formar part del Museu Faller.

 

L’horari per a visitar la mostra és de dilluns a dijous de 10 a 20 hores i divendres, dissabte i diumenge, de 10 a 21 hores, excepte el 14 i el 15 de març, que tancarà a les 15 hores.

 

El preu de l’entrada és de 3 euros adult i de 1,5 euros per a xiquets de 4 a 12 anys, majors de 65 anys, persones amb discapacitat i portadors de la passada ‘Amics de la Ciutat’ o ‘Amics de la Ciència’. També hi ha una tarifa especial per a grups d’adults de més de 20 persones, de 2 euros per persona.

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín