Menu Close
  • Inicio
  • ->
  • Noticias
  • ->
  • LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES AMPLIA HORARIS I ACTIVITATS DURANT EL PONT DEL PILAR

LA CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES AMPLIA HORARIS I ACTIVITATS DURANT EL PONT DEL PILAR

– Entre les novetats, destaca l’exposició interactiva ‘La Ciència de Pixar’ en el Museu de les Ciències
– L’Oceanogràfic organitza experiències ‘Backstage Tour’ i la ‘Mar a les teues mans’ per a conéixer de prop la biodiversitat marina

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats esta setmana amb motiu del pont d’octubre en el qual presenta novetats com l’exposició interactiva ‘La Ciència de Pixar’ en el Museu de les Ciències, obert al públic de 10 a 19 hores.

 

A més, l’Oceanogràfic amplia el seu horari els dies 12, 13 i 14 fins a les 20 hores i l’Hemisfèric augmenta el nombre de projeccions. També el divendres 13 d’octubre, a partir de les 19 hores, hi ha una nova activitat gratuïta del cicle ‘Un llac de concerts’ amb l’actuació d’estudiants del campus de Berklee a València. La cita de lliure accés serà en el passeig nord del Museu de les Ciències.

 

‘La Ciència de Pixar’, creada pel  Museum  of  Science de Boston en col·laboració amb  Pixar Animation  Studios © Disney/ Pixar, mostra el procés creatiu que dona vida als personatges més famosos de la història de l’animació per ordinador. El públic coneix a través de jocs interactius i audiovisuals exemples reals dels desafiaments tècnics que hi ha darrere d’algunes de les seues pel·lícules favorites, des de ‘ Toy  Story’ fins a ‘Luca’.

 

El recorregut expositiu, amb més de 1.000 metres quadrats, inclou recreacions a escala humana de molts dels personatges de Pixar, com  Buzz Lightyear (de ‘ Toy  Story’) Mike i  Sulley (de ‘Monstruos, S. A.’) i WALL•E (de la pel·lícula homònima), entre altres.

 

El  Museu de les Ciències oferix a més diferents proposades com el ‘Teatre de la Ciència’, les visites guiades a l’exposició ‘Mart. La conquesta d’un somni’ i els experiments en directe de ‘La Ciència a Escena’. En el ‘Teatre de la Ciència’ el públic pot assistir a dues representacions científiques: ‘Ramona i Cajal. El secret del Museu’ l’únic musical científic d’Espanya, i ‘Alt Voltatge’ amb experiències entorn de l’electricitat.

 

Cartellera de l’Hemisfèric

La cartellera de l’Hemisfèric compta amb grans documentals dedicats a la naturalesa entre els quals destaquen ‘ Oceans’ i ‘ Amazon  Adventure’, i sobre ciència com a ‘Secrets de l’Univers’ en el qual l’espectador es pot endinsar en el Gran  Colisionador d’Hadrons del  CERN. Una altra de les propostes és ‘ Flying  Monsters 3D’ que narra la història dels  pterosaurios, misterioses criatures que van solcar els cels quan els dinosaures caminaven sobre la terra. Per a públic familiar, en fulldome  3d , ‘L’escull encantat:  Kaluoka’ hina’ relata una divertida aventura plena d’humor.

 

La mar a les teues mans’ en L’Oceanogràfic

 

Durant este pont d’octubre, l’Oceanogràfic amplia el seu horari els dies 12, 13 i 14 fins a les 20 hores. El major centre marí d’Europa organitza diverses experiències al llarg de la setmana, com el ‘Backstage Tour’, en la qual els visitants podran conéixer la part no visible de l’aquari, ‘La Mar a les teues Mans’ i ‘Arca de la Mar’, en les quals es visita l’Àrea de Recuperació i Conservació d’Animals de la Mar, on s’han recuperat més de 800 tortugues marines.

 

A més, al Cinema 4D es projecten les pel·lícules ‘20.000 llegües de viatge submarí’ i ‘L’Odissea de la Tortuga’. Un film que narra la increïble aventura de Bunji, una tortuga marina verda australiana, en el seu viatge a través de l’oceà.

 

L’oferta de la Ciutat de les Arts i les Ciències es completa amb Caixaforum amb l’acabada d’inaugurar mostra ‘Mòmies d’Egipte: redescobrint sis vides’, i l’inici del cicle de cinema amb la conferència ‘Mòmies, tombes i malediccions: Egipte al cinema’ el divendres 13 d’octubre a les 18 hores, a càrrec d’Ivan Pintor, Doctor en Comunicació Audiovisual, assagista, guionista i professor de Cinema Contemporani i Història del Còmic a la Universitat Pompeu Fabra. També el dissabte 14 d’octubre, a les 12 hores, es projecta la pel·lícula ‘Les dotze proves de Astérix’ dins del cicle ‘Xicotets cinèfils’.

 

Compartir

Otras noticias de interés

Suscríbete a nuestro boletín